Tuesday, January 19, 2010

Kuolleet puhuvat - I hear dead people

Olin sunnuntaina Harriet Piekkolan meedioillassa. Olen aikaisemmin käynyt Piekkolan kursseilla ja pidän häntä melko luotettavana. Yritin tietysti olla skeptinen, mutta pakko myöntää, että meedio olisi voinut huijata vain näyttelijöiden avulla ja se kuulostaa aika epätodennäköiseltä. Toinen mahdollisuus on, että hän on telepaattinen ja lukee ihmisten toiveita ja ajatuksia, mutta se olisi melkein yhtä ihmeellistä.

Tuonpuoleisia viestejä tuli aluksi vanhoilta soittimentekijöiltä, jotka kannustivat sukulaisiaan jatkamaan musiikkiharrastusta ja painottivat musiikin tärkeyttä hyvinvoinnille. Sen jälkeen viestejä tuli äkillisissä onnettomuuksissa menehtyneiltä nuorilta miehiltä, isoäideiltä, jotka kantoivat huolta jälkipolvistaan ja lopuksi vielä koirilta! Eräskin koira lohdutti, että lopettamispäätös oli ollut oikea ratkaisu ja nyt hänellä oli kaikki hyvin. Yleinen viesti oli, että toisella puolella kaikki on hyvin ja tällä puolella on tärkeintä huolehtia elävistä eikä murehtia liikoja. Ja pitää huolta itsestään ja uskaltaa elää. Toinen mieleenpainuva viesti oli se, että kuolleet ovat aina läsnä ja kuulevat ajatuksemme ja yrittävät auttaa.

Kuka tahansa voisi tietysti keksiä tällaista, mutta koska viestit olivat hyvin henkilökohtaisia ja yksityiskohtaisia, ne eivät kuulostaneet huijaukselta. Kuolleet ilmoittavat itsestään joskus heleänä kellojen kilinänä ja salissa kuuluikin silloin tällöin kilahduksia. Tosin nekin on helppo aiheuttaa vaikka kännykällä. Päällimmäiseksi jäi kuitenkin luottavainen tunne siitä, että toisella puolella on elämää ja maallisilla vastoinkäymisillä on tarkoituksensa.

Kehotan skeptikkojakin rohkeasti menemään meediotilaisuuteen, etenkin miehiä, koska suurin osa kuulijoista oli naisia. Minunkin perin juurin epäileväinen mieheni kiinnostui, kun kuvailin hänelle kokemaani. Myös niiden, joilla on elämässä vaikeuksia tai masennusta, kannattaa käydä meedioillassa ihan vain lämpöä ja toivoa huokuvan tunnelman takia. Lisätietoa löytyy Minä Olen- ja Ultra-lehdistä sekä Suomen Spiritualistisen Seuran nettisivuilta.


More mysticism but on another topic. I was at a psychic session on Sunday. I've attended Harriet Piekkola's psychic courses before so I think she's pretty reliable. I tried to be sceptical though but I must admit that she could've only deceived with the help of actors which is quite improbable. She might also be telepathic but that sounds almost as amazing.

At first we received messages from old instrument makers who encouraged their relatives to use their musical talent and emphasized the importance of music to health. After that we got messages from young men who had suddenly died in accidents, from grandmothers who worried about their grandchildren and finally from dogs! One dog consoled his owner that she had made the right decision when she had ended his suffering and everything was now fine. The common message was that everything is fine on the other side and it's most important to take care of the living on this side and stop worrying about little things. And we must take care of ourselves too and live life to the full.

Naturally it's easy to make these things up but the messages were so detailed and personal that they didn't sound like a hoax. Sometimes you may hear little bells ringing when a spirit is near and we did hear tiny bells in the theatre every now and then. I realize it's easy to make those sounds with a cellphone. But despite all healthy scepticism I felt pretty confident in the end. There seems to be life after death and all earthly struggles have their purpose.

I encourage also other sceptics to attend a psychic session, especially men as there were mostly women in the audience. Even my suspicious husband got interested when I described him my experiences. Also those suffering from depression or other difficulties in life should go there just for the inspiring and loving atmosphere. If nothing else, I got plenty of positive energy from the session.

Sunday, January 17, 2010

Antikristus 2012 - Antichrist 2012

Antikristus saapuu vuonna 2012 - oletko valmis? Rakastan salaliittoteorioita ja tämä on kaikkien teorioiden äiti. Uusi maailmanjärjestys, Osiriksen henkiinherääminen, ihmiskunnan tietoisuuden muutos. Kaikki kulminoituu vuoteen 2012. Valistuneet kristityt vapisevat pelosta, vapaamuurarit odottavat suurmestariaan kuin kuuta nousevaa, spiritualistit valmistautuvat nousemaan korkeammalle tasolle - mutta suurin osa ihmisistä elää pimennossa. Tässä hieman valaistusta:

Pelastaja? - Our saviour?

Antikristus syntyy Lähi-Idässä, mutta ottaa syntyessään ihmisen hahmon. Antikristuksen henki siis siirtyy ihmiseen, todennäköisesti hallitsevaan kuninkaaseen tai presidenttiin. Tämä maallinen hallitsija voi tulla muualtakin kuin Lähi-Idästä.

Eri kulttuureissa Antikristukselle on annettu eri nimiä: Egyptin mytologiassa Osiris, Kreikassa Apollo, vapaamuurareilla Nimrod. Egyptin faaraot kävivät läpi rituaalin, jonka avulla Osiriksen henki siirtyi aina hallitsevaan faaraoon. Egyptin obeliskit symboloivat fallosta, jonka aurinko eli auringonjumala Ra aktivoi, jolloin temppeli eli kohtu hedelmöittyi ja Osiris syntyi uudestaan.

Kuinka ollakaan, Washington DC:n arkkitehtuuri muistuttaa Egyptiä ja sisältää lisäksi salattua symboliikkaa. Capitol Hill eli kongressitalo, Washington Monument eli obeliski, White House ja House of the Temple eli vapaamuurareiden temppeli sijaitsevat kaikki lähekkäin ja kauniissa geometriassa. Rakennusvaiheessa on noudatettu tarkkaa numerologiaa ja astrologista aikaa, jotta jumalat olisivat tyytyväisiä. Ja aina presidentin virkaanastujaisten aikana vapaamuurarit suorittavat Osiriksen ylösnousemuksen rituaalin. Mutta tämä on vasta harjoittelua oikean Antikristuksen tuloa varten. Myös Vatikaani on rakennettu samaa symboliikkaa noudattaen. (Dan Brown viittaa tähän uudessa kirjassaan "Kadonnut symboli", mutta ei paljasta koko totuutta.)

Capitol Hill ja obeliski. - Capitol dome facing obelisk.

USA:n vaakunan kääntöpuolella on lause "Novus Ordo Seclorum" eli "uusi aikakausien järjestys", joka on peräisin oraakkeli Sibyllan ennustuksesta, jonka mukaan Apollo herää henkiin. Sinetti on myös täynnä vapaamuurareiden symboliikkaa. USA:n ensimmäinen presidentti George Washington oli vapaamuurari ja samoin on Barack Obama.

Washingtonin obeliski on 6660 tuumaa korkea ja 666 tuumaa leveä joka sivultaan. Sekä sinetissä, vapaamuurareiden temppelissä että obeliskin huipulla (piilotettuna) on 13-portainen pyramidi. Temppelin katossa ja obeliskin pohjalla on matemaattinen taikaneliö, jonka avulla hallitaan yliluonnollisia voimia. Kongressin kupolissa on 72 pentagrammia, jotka symboloivat 72 kosmokraattoria eli demonia. Kun taikaneliöiden 36 ruutua lasketaan yhteen, saadaan myös luku 72.

Kongressin kupolin pentagrammit. - Capitol dome pentagrams.

Temppelin taikaneliö.
Temple magic square.

Virkaanastuva presidentti Obama sanoi toteuttavansa ensimmäiset 100 päiväänsä 72 päivässä. Ja 73. päivänä hän lepäisi. Obama valitsi myös virkaanastujaistensa taustaksi Zeuksen temppelin, kuten Hitlerkin. Apollon isä Zeus oli Ilmestyskirjan mukaan Saatana. Onko tämä kaikki vain sattumaa? Eikö Obama ole jotenkin liian hyvä ollakseen totta? Jotenkin jumalankaltainen? Vai pirun? Vuonna 2012 pidetään seuraavat USA:n presidentinvaalit. Jos Obama tuottaa pettymyksen, joku muu voi nousta antikristukseksi. Toivottavasti ei Sarah Palin - silloin olemme tuhon omat...

Mutta onko Antikristus sittenkään niin paha kuin väitetään? Pelkäävätkö kristityt Antikristusta siksi, että tämä tulee lakkauttamaan kaikki monoteistiset uskonnot ja luomaan uuden maailmanjärjestyksen? Monet uskovat, että Antikristus lakkauttaa myös sodat, terrorismin, rasismin ja nälänhädän sekä yhdistää valtiot, talousjärjestelmät ja ideologiat, mutta suvaitsee kuitenkin erilaisuutta. Hän on maailmanvaltias, jonka alla kaikki toimii harmoniassa. Emmekö me juuri sellaista ole kaivanneet, kun nykyisessä sekasorrossa uhkaamme tuhota oman planeettamme? Pakko myöntää, että Obamalla on jo nyt Antikristuksen ominaisuuksia.

Akhenaton

Nefertiti

Obamaa on jo ehditty pitää faarao Akhenatonin reinkarnaationa. Akhenatonin alkuperäinen nimi oli Amenhotep IV, mutta hän otti uuden nimen, joka symboloi luojajumala Atonia (Akhenaton = hän, joka palvelee Atonia). Hänen äitinsä kuningatar Tiye avitti valtaannousua ja kuinka ollakaan, Michelle Obamaa on verrattu Tiyeen. Akhenaton nai Nefertitin ja he saivat kuusi tytärtä, joista kaksi muistuttaa hyvin paljon Obaman tyttäriä Sashaa ja Maliaa. Akhenaton palvoi aurinkoa ja kukkia ja salaisen palvelun koodinimet Sashalle ja Malialle ovat Radiance ja Rosebud. Obaman koodinimi on Renegade. Uskokoon ken tahtoo.

Kristityt puhuvat uudesta kultaisesta pakana-ajasta. Mutta mitä se pakanuus loppujen lopuksi tarkoittaa? Minäkin olen pakana, koska olen spiritualisti, mutten uskovainen. Siitä huolimatta yritän olla hyvä ihminen. Kun tapasin mieheni, olimme aikeissa liittyä Yhteis-Vapaamuurareihin, mutta näin unessa taivaalla pirun kasvot ja pelkäsin sen olevan enne. Ehkä se olikin, mutta toisenlainen kuin kuvittelin. Uskovainen perheeni on pelotellut minua pirulla syntymästä saakka, joten ehkä minulla on väärä mielikuva Antikristuksesta. Kristityt ovat pelotelleet ja tuominneet ihmisiä kautta aikojen vastoin kaikkia Jeesuksen opetuksia, joten ehkä Antikristus ei olekaan mikään Ilmestyskirjan Peto. Mikähän demoni miehenikin on, kun hänen onnennumeronsa on 13 ja alanumeronsa 666? Omasta mielestään hän on Elviksen reinkarnaatio.

Tähän kaikkeen liittyvät apokryfinen Henokin kirja, Baha'i-uskonto ja Salomonin temppeli, mutta niistä lisää ensi kerralla...

12.1.2013: Thomas Hornin blogi ja YouTube-haastattelut.

Vaakunasinetti - The Great Seal


Antichrist is coming in 2012 - are you ready? I love conspiracy theories and this is the mother of all theories. New world order, resurrection of Osiris, shift in the consciousness of mankind. Everything culminates to 2012. Learned Christians are shaking with fear, freemasons are craving for the arrival of their Grand Master and spiritualists prepare to rise to a higher level - but the majority of people live in darkness. Here's some enlightenment:

Antichrist will be born in the Middle East but takes the form of a human being in the birth. In other words, his spirit will enter a human, probably a reigning king or president. This secular ruler does not necessarily come from Middle East.

Faarao Akhenaton ja Obama. - Pharao Akhenaton and Obama.

Different cultures have given the Antichrist different names: In Egyptian mythology he is Osiris, in Greek Apollo and freemasons call him Nimrod. Egyptian pharaos had a ritual that transmitted the spirit of Osiris into the ruling pharao. The obelisks in Egypt symbolize the phallus activated by the sun god Ra in order to fertilize the temple or the womb and give birth to Osiris again and again.

And it just so happens that the architecture of Washington DC resembles that of Egypt and also contains hidden symbolism. Capitol Hill, Washington Monument (obelisk), White House and House of the Temple (freemasons' temple) are all close to one another in perfect geometry. They were built according to the rules of numerology and astrology to please the gods. And every time during the president's inauguration freemasons perform the resurrection ritual of Osiris. But this is just rehearsal for the real coming of the Antichrist. Vatican is also built according to the same symbolism. (Dan Brown points to this in his book "The Lost Symbol" but doesn't reveal the whole truth.)

Vatikaanin kupoli ja obeliski. - Vatican dome facing obelisk.

Behind the Great Seal of the United States there is a phrase "Novus Ordo Seclorum" i.e. "new order of the times" which comes from the prophecy of oracle Sibyl that predicts the resurrection of Apollo. The seal is also filled with masonic symbols. George Washington, the first president of United States, was a freemason and so is Barack Obama.

The Washington obelisk is 6660 inches high (555 feet) and 666 inches wide (55.5 feet) at the base. There is a 13-stepped, uncapped pyramid both in the seal, the freemason temple and the obelisk (hidden). There is a mathematical magic square in the ceiling of the temple and at the bottom of the obelisk, used for controlling supernatural forces. In the Capitol dome there are 72 pentagrams which symbolize the 72 kosmokrators or demons. Also the sum of 36 boxes in the magic squares is 72.

President Obama said that he would complete his first 100 days "in 72 days. And on the 73rd day, I will rest.’" He also chose the temple of Zeus as the set of his inauguration speech, just like Hitler. Zeus, the father of Apollo, was Satan according to the Book of Revelation. Is this all a coincidence? Isn't Obama somehow too good to be true? Isn't he somehow godlike? Or devil? The next presidential election will be held in 2012. If Obama fails to fulfill his promises someone else might take his place. Hopefully not Sarah Palin - or we are doomed...

Obama ja Zeuksen temppeli. - Obama and the temple of Zeus.

But is the Antichrist truly as evil as they say? Are Christians afraid of him just because he will end all monotheistic religions and create a new world order? Many believe that the Antichrist will put an end to wars, terrorism, racism and famines as well as unite all governments, economies and ideologies, but will however tolerate differences. He is the king of the world who rules everything in perfect harmony. Isn't that what we desperately need at the moment when we are in danger of destroying our own planet? I have to admit that Obama already has plenty of qualities of the Antichrist.

Some people honestly think that Obama is the reincarnation of pharao Akhenaton whose original name was Amenhotep IV but he took a new name that symbolizes the creator god Aton (Akhenaton = the one who serves Aton). His mother queen Tiye helped him to gain power and it just so happens that Michelle Obama resembles Tiye. Akhenaton married Nefertiti and they had six daughters of which two resemble Obama's daughters Sasha and Malia. Akhenaton worshipped the sun and flowers and secret service has given Sasha and Malia codenames Radiance and Rosebud. Obama's codename is Renegade. Believe it or not.

Akhenaton/Obama, Tiye/Michelle ja Akhenatonin/Obaman tyttäret. - Akhenaton/Obama, Tiye/Michelle and Akhenaton's/Obama's daughters.

Akhenatonin perhepotretti. - Akhenaton's family portrait.

Christians talk about a new Golden Pagan Age. But what is paganism? I am a pagan too as I'm a spiritualist but not religious. Despite that I try to be a good person. When I met my husband we almost joined the Co-Freemasons but then I had a dream where the face of the devil appeared into the sky and I was afraid it might be an omen. Maybe it was but not the kind I thought. My religious family has warned me about the devil since I was born so maybe I have the wrong idea of the Antichrist. Christians have intimidated and judged people throughout the times against all teachings of the Christ, so maybe the Antichrist isn't the Beast of Revelation after all. I wonder what kind of a demon my husband is as his lucky number is 13 and office number 666. In his own opinion he is the reincarnation of Elvis.

The apocryphic Book of Enoch, Baha'i religion and the Temple of Solomon are all connected to this but I'll tell you more about those later...

12.1.2013: Tom Horn's blog and YouTube interviews.

Thursday, January 14, 2010

Vuoden 2012 ennustus - The 2012 prophecy

Mayojen pitkälaskukalenteri päättyy talvipäivänseisaukseen 21.12.2012. Silloin alkaa uusi aikakausi, mutta sitä ennen on ennustettu tapahtuvan maailmanlaajuisia mullistuksia. Ennustukset vaihtelevat maailmanlopusta ihmiskunnan henkiseen heräämiseen, jolloin sielut siirtyvät uudelle tasolle joko henkisesti tai fyysisesti. Maailmanlopun ennustukseen liittyy planeetta Nibiru, joka kiertoradallaan ohittaa maapallon vuonna 2012 ja aiheuttaa samalla napojen siirtymisen ja maailmanlaajuisen tuhon. Jotkut uskovat Nasan peittelevän Nibirun olemassaoloa. New Age -piireissä on jo pitkään puhuttu ihmiskunnan siirtymisestä korkeammalle henkiselle tasolle. Astrologiassa ollaan vähitellen siirtymässä Vesimiehen aikaan. Ihmisiä kehotetaan lisäämään positiivista värähtelyä, jotta vuoden 2012 muutos ei päättyisi katastrofiin.

Uskoi sitten ennustuksiin tai ei, positiivista värähtelyä voi aina lisätä, koska maapallolla on liian paljon negatiivisia voimia. Ja puhun nyt henkisyydestä enkä fysiikasta. Mielestäni elämässä tarvitaan sekä luonnontiedettä että mystiikkaa.

Nibiru käristää Maapalloa. - Nibiru is scorching the Earth.

Paholaisplaneetta lähestyy Aurinkokuntaa. - The satanic planet is approaching our Solar System.

Tässä vuoteen 2012 liittyviä ennustuksia ja linkkejä:
 • Vuoden 2012 tapahtumia.
 • NASA on julkistanut varoituksen poikkeuksellisen voimakkaasta aurinkomyrskystä vuonna 2012. (Myös ennustuksissa esiintyy aurinkomyrsky.)
 • Nostradamus on ennustanut, että vuosina 2006 - 2012 alkaa kolmas maailmansota. Lähi-Idästä saapuu kolmas Antikristus, joka on vaarallisempi kuin molemmat edeltäjänsä Napoleon ja Hitler. (Samassa yhteydessä Nostradamus ennusti WTC-iskun.)
 • Maailmanlopun video. (Jos katsot tämän videon, maailma tuhoutuu.)
 • Astronomit ja luonnontieteilijät ovat kumonneet maailmanlopun ennustukset.
 • Mayojen pyhän kirjan mukaan me elämme neljännessä maailmassa. Kolmen ensimmäisen maailman luomisessa jumalat epäonnistuivat. Neljäs maailma tulee päättymään katastrofiin ja viidennen maailman luominen merkitsee ihmiskunnan loppua. (No jo oli aikakin! Ihmiset ovat saaneet jo ihan riittävästi tuhoa aikaan.)
 • Mayojen kalenteri.
 • Maya-intiaanien vanhin Apolinario Chile Pixtun on lopen kyllästynyt kysymyksiin maailmanlopusta. Mayat suhtautuivat kyseiseen päivämäärään muutoksen ja uudistuksen aikana.
 • Vuoden 2012 uskotaan merkitsevän ihmiskunnan henkistä muutosta tai maailmanloppua: Mayojen kalenterilla on yhteys auringon sykleihin, Raamattu ennustaa asteroidin törmäävän Maahan, Nostradamus ennusti kolmannen Antikristuksen nousevan valtaan asteroidin aiheuttaman sekasorron turvin, maapallon magneettikenttä tulee kääntymään, öljykriisi kulminoituu katastrofiin vuonna 2012, Terence McKennan mukaan ihmiskunnan tietoisuus muuttuu singulariteetissa, spiritualistit uskovat ihmiskunnan kokevan valaistumisen vuonna 2012.
 • Uuden ajan lapset (indigolapset) eroavat aikaisemmista sukupolvista, koska heillä on toisenlainen tietoisuus.
 • Oletko indigoaikuinen?
 • Diana Cooper puhuu planeetan ylösnousemuksesta eli kohoamisesta kolmannesta ulottuvuudesta viidenteen:
 • Vuoden 2012 on ennustettu olevan suuren muutoksen aikaa: azteekki- ja maya-kalenterit loppuvat, hindujen mukaan 2012 merkitsee taukoa luojajumala Brahmanin sisään- ja uloshengityksen välillä. Aika pysähtyy hetkeksi ja se mahdollistaa poikkeavien asioiden tapahtumisen.
 • Tällä hetkellä maapallon vaaka keikkuu positiivisen ja negatiivisen välillä. Meitä pyydetään kasvattamaan koko ajan enemmän ja enemmän positiivista puolta, jolloin vaaka heilahtaa selkeästi Valon, rakkauden ja harmonian puolelle.
 • Jokaista yksilöä pyydetään nostamaan omaa värähtelyään, joka puolestaan nostaa planeetan kokonaisenergiatasoa. Tällöin lopputulos vuonna 2012 on mahdollisimman positiivinen.
 • Astrologian mukaan Vesimiehen aika on solidaarisuuden ja yksilöllisyyden aikaa. Myös teknologia liittyy vahvasti Vesimieheen. Ilmaelementin merkkinä Vesimies edustaa korkeutta sekä henkisesti että fyysisesti.
Maya-temppeli. - Maya temple.


The Maya Long Count calendar ends on Winter Solstice 21st of December 2012. A new era will begin but before that a global catastrophe will occur. The prophecies vary from armageddon to a spiritual awakening of mankind so be prepared for a resurrection either physically or spiritually. The armageddon prophecy contains a planet called Nibiru that will pass Earth in 2012 and cause the shift of poles and a global destruction. Some believe that Nasa is covering the existence of Nibiru. New age circles have been talking about the rise of humankind to a higher spiritual level for a long time. Astrologically we are entering the age of Aquarius. We should increase our positive energy in order to avoid a catastrophe in 2012.

Whether you believe in the prophecy or not you can always increase your positive energy as there are way too much negative forces on Earth. And I'm referring to spiritualism, not physics. In my opinion we need both natural science and mysticism in our lives.

Aurinkomyrsky. - Solar storm.

Vesimies hukuttaa Maan. - The Aquarius is flooding the Earth.

Here are some 2012 prophecies with links:
 • Year 2012 events.
 • NASA has issued a warning on an exceptionally powerful solar storm in 2012. (Also the prophecies mention a solar storm.)
 • Nostradamus speaks of a Third World War and a third Anti-Christ who will come from the Middle East and is more hideous than all the others combined (Napoleon and Hitler). (In the same context he predicted the 9/11 terrorist attack.)
 • Armageddon video. (If you watch this video the world will come to an end.)
 • Astronomers and other natural scientists have rejected the apocalyptic forecasts.
 • According to the Popol Vuh, a sacred book of the Maya, they were living in the fourth world. The Popal Vuh describes the first three worlds that the gods failed in making and the creation of the successful fourth world were men were placed. They Maya believed that the fourth world would end in catastrophe and the fifth and final world would be created that would signal the end of mankind. (Well, it's about time! Humans have caused enough damage already.)
 • Maya calendar.
 • The eldest of the Maya indians Apolinario Chile Pixtun is fed up with questions about apocalypse. The Mayas see 2012 as a time of change and regeneration.
 • 2012 is claimed to be a year of spiritual transformation or apocalypse: The Maya calendar is linked with long-period sunspot cycles, according to the Bible an asteroid will collide with the Earth, Nostradamus speaks of a series of natural disasters caused by a comet which will allow the third anti-christ to disperse his troops around the globe, Earth's magnetic field will reverse, there will be a global oil catastrophe in 2012, Terence McKenna's theory predicts a point of singularity in which humankind will go through a great shift in consciousness, new age spiritualists believe that humankind will enter an age of enlightenment in 2012.
 • Children are different today because they are born into a different state of consciousness than the preceding generations. They are called indigo children. (My kids are definitely indigo as they are hyperactive and speak a weird language.)
 • Are you an indigo adult?
 • Diana Cooper refers to the resurrection of our planet i.e. the rise from the third dimension to the fifth:
 • The year 2012 is a time of great change: Aztec and Maya calendars will end, Hindus believe that in 2012 their creator Brahman will stop breathing for a while. Time will stop for a moment and extraordinary events will occur.
 • At the moment Earth is balancing between positive and negative energy. We should strengthen our positive side more and more all the time so that in the end Light, harmony and love will prevail.
 • Each and every one should concentrate on their positive energy which eventually lifts the energy level of the whole planet. If we succeed the outcome in 2012 will be positive.
 • In astrology the Age of Aquarius means the time of solidarity and individuality. Also technology is connected to Aquarius. As an air sign Aquarius represents both spiritual and physical highness.
Meistä tulee tähtitomua. - We will become stardust.