Thursday, December 8, 2011

Yksisarvinen - Unicorn

Minulle on kerrottu, että olen läheisessä yhteydessä yksisarvisiin, ja olen pitänyt sitä lähinnä huvittavana. En ikinä ole ollut hevostyttö saati keijukaistyttö, joka haaveilisi yksisarvisista. Mutta hetken mietittyäni muistin, että ostin jokin aika sitten Diana Cooperin yksisarviskirjan ja olen kopioinut netistä useita yksisarviskuvia. Kerran, kun olin täynnä negatiivista energiaa, näin sieluni silmin mustan korskuvan yksisarvisen, joka syöksi kidastaan tulta ja jonka silmät hehkuivat kuin valonheittimet. Olento ei kuitenkaan ollut pelottava, vaan symboloi mielestäni voimakasta energiaa. Musta on suojeleva väri ja tuli kuvastaa mielestäni energiaa ja loistavat silmät voimakasta henkistä näkökykyä. "Näen" usein meditoidessani olentoja, joiden silmät ovat kuin valonheittimet ja joiden suusta leiskuu tuli.

Toki tämä voi olla mielikuvitustani ja hulluuden alkusoittoa, mutta miksi muutkin ihmiset sitten näkevät yksisarvisia ympärilläni. :-) Ja näen paljon muutakin. Harjoitellessani selvänäköä olen saanut tietää tuntemattomista ihmisistä asioita, joita en olisi mitenkään voinut arvata. Joten ehkä musta yksisarvinenkin on oikeasti olemassa. ;-)

Diana Cooper on unicorns

Voimaeläin

I've been told that I have a connection to unicorns. Hilarious, I thought at first, but then I realized that I've been reading about unicorns lately and I've collected pictures of them. And once, when I was full of negative energy, I saw in my mind this strong black unicorn which was spitting fire and its eyes were glowing like searchlights. It wasn't scary but powerful - black is a protective colour, fire represents life energy and glowing eyes spiritual vision. I often see creatures with glowing eyes and flamethrowers in their mouth when I meditate. Maybe they exist in another dimension and maybe the black unicorn is also real. ;-)

Diana Cooper on unicorns


3 comments:

Anonymous said...

Mielenkiintoista :) olisin otettu, jos saisin olla yhteydessä yksisarvisiin :)

Helena said...

Hullultahan tämä posti kuulostaa, mutta olen oppinut luottamaan mielikuviin, jotka ilmestyvät ns. tyhjästä.

Anonymous said...

Juu :) ei kai tuo niin hullua oo.