Pages

Wednesday, December 8, 2010

Verianalyysi - Blood analysis

Kävin jokin aika sitten pH-verianalyysissä, jossa tarkastellaan mikroskoopilla veren koostumusta. Oma vereni näytti enimmäkseen puhtaalta ja terveeltä, mutta joukossa oli myös epämuodostuneita soluja ja kuonaa. Täysin terveessä veressä punasolut ovat tasaisen pyöreitä, liikkuvat vapaasti erillään eikä väliaineessa ole kuonaa.

I went to a pH blood analysis a while ago, a microscopic analysis of blood. My blood looked mostly clean but there were some deformed cells and junk among the healthy cells. In a perfect blood the red cells should be evenly round, moving freely among each other and there should be no junk in the fluid.

Punasoluissa on piikkejä, jotka johtuvat veren liiasta happamuudesta ja keskellä on sarveistunut solu. - The red blood cells have spikes due to the acidity of my blood and there's one horny cell in the middle. 


Enimmäkseen terveitä soluja, joukossa yksi piikikäs. - Mostly healthy cells and one spiky.


Valkosoluja ei terveessä veressä pitäisi olla ollenkaan, vaan niiden tulisi pysyä imusuonistossa. - There shouldn't be any white blood cells in healthy blood as they should remain in the lymphatic vessels.


Punasolut ovat ympäröineet kuonakertymän, joka on joko eläinproteiinia tai hiivaa. Minun tapauksessani luultavasti hiivaa, koska olen syönyt aivan liikaa hiilihydraatteja. - Junk surrounded by red blood cells, possibly animal protein or yeast. In my case it must be yeast as I've eaten way too much carbohydrates. 


Tervettä verta. -  Healthy blood.


Tervettä verta ja vähän kuonaa. - Healthy blood and some junk.


Olen aina elänyt terveesti, syön kala- ja kasvisruokaa, en juo enkä polta ja liikun kohtuullisesti, mutta viime vuosina minulla on ollut voimakasta stressiä. Kehon puhdistuksessa ja happamuuden vähentämisessä auttavat paasto, lepo, liikunta, vedenjuonti, tuore kasvisravinto, luomuruoka, merisuola, (viherjauheet ja pH-tipat), kasviöljyt ja etenkin iloinen mieli, koska stressi ja huoli lisäävät kehon happamuutta.

I've always eaten healthy vegetarian food or fish, I don't smoke or drink and I exercise enough but lately I've been having a lot of stress. The things that help you to detox and alkalize your body are fasting, resting, exercise, drinking a lot of water, eating raw vegetarian food and organic food, sea salt, (green powders and pH drops), vegetarian oils and most of all staying in a happy mood as worrying and stress increase the acidity of your body.

7 comments:

Jael said...

Stressillä on takuulla vaikutusta tuohonkin.Itse yritän muistaa suosia pH-arvoiltaa aalkaalisia ruokia,enkä happamia sellaisia.Hiilihydraatit ovat olleet jo elokuusta lähtien ihan minimissä,ja se on selvästi vaikuttanut esim. väsymykseen,jota on nyt vähemmän.

Helena said...

Tuo ruokien pH-arvon mittaaminen kyllä vähän epäilyttää. Eli mistä voi olla varma, että joku ruoka-aine on hajoamisen jälkeen emäksistä tai hapanta? Mutta luotan tässäkin terveeseen järkeen eli siihen, että kasvikset ja luomu ovat parhaita vaihtoehtoja.

Jael said...

Mä olen ymmärtänyt että jotkut ruoka-ainekset muuttaa tuota pH-arvoa suuntaan tai toiseen. Niin,mutta miten sitä parhaiten tietääkään..Minäkin yritän hankkia kasvikset luomuna,jos vaan voin.

isopeikko said...

Oppiminen on mukavaa. Täällä sinun luona on aina uusia asioita. Kiitos.

Helena said...

Yaelian: Tarkoitin lähinnä sitä, että miten tutkijat mittaavat hajoamistuotteiden pH-arvon ja niiden vaikutuksen elimistöön. En ole asiaan perehtynyt, mutta aika ristiriitaista tietoa aiheesta liikkuu.

Peikko: Lääkärit varmaan pitävät näitä analyysejä erittäin kyseenalaisina, mutta kyllä noissa varmaan jotain perää on. En minä ainakaan halua vereeni mitään piikikkäitä soluja tai kuonaa.

Ethan said...

I didnt know they could do this, I dont even know what my blood type is. Its good in a way as I rarely get ill.

Helena said...

Lucky you! Some people never get ill. :-)