Tuesday, January 19, 2010

Kuolleet puhuvat - I hear dead people

Olin sunnuntaina Harriet Piekkolan meedioillassa. Olen aikaisemmin käynyt Piekkolan kursseilla ja pidän häntä melko luotettavana. Yritin tietysti olla skeptinen, mutta pakko myöntää, että meedio olisi voinut huijata vain näyttelijöiden avulla ja se kuulostaa aika epätodennäköiseltä. Toinen mahdollisuus on, että hän on telepaattinen ja lukee ihmisten toiveita ja ajatuksia, mutta se olisi melkein yhtä ihmeellistä.

Tuonpuoleisia viestejä tuli aluksi vanhoilta soittimentekijöiltä, jotka kannustivat sukulaisiaan jatkamaan musiikkiharrastusta ja painottivat musiikin tärkeyttä hyvinvoinnille. Sen jälkeen viestejä tuli äkillisissä onnettomuuksissa menehtyneiltä nuorilta miehiltä, isoäideiltä, jotka kantoivat huolta jälkipolvistaan ja lopuksi vielä koirilta! Eräskin koira lohdutti, että lopettamispäätös oli ollut oikea ratkaisu ja nyt hänellä oli kaikki hyvin. Yleinen viesti oli, että toisella puolella kaikki on hyvin ja tällä puolella on tärkeintä huolehtia elävistä eikä murehtia liikoja. Ja pitää huolta itsestään ja uskaltaa elää. Toinen mieleenpainuva viesti oli se, että kuolleet ovat aina läsnä ja kuulevat ajatuksemme ja yrittävät auttaa.

Kuka tahansa voisi tietysti keksiä tällaista, mutta koska viestit olivat hyvin henkilökohtaisia ja yksityiskohtaisia, ne eivät kuulostaneet huijaukselta. Kuolleet ilmoittavat itsestään joskus heleänä kellojen kilinänä ja salissa kuuluikin silloin tällöin kilahduksia. Tosin nekin on helppo aiheuttaa vaikka kännykällä. Päällimmäiseksi jäi kuitenkin luottavainen tunne siitä, että toisella puolella on elämää ja maallisilla vastoinkäymisillä on tarkoituksensa.

Kehotan skeptikkojakin rohkeasti menemään meediotilaisuuteen, etenkin miehiä, koska suurin osa kuulijoista oli naisia. Minunkin perin juurin epäileväinen mieheni kiinnostui, kun kuvailin hänelle kokemaani. Myös niiden, joilla on elämässä vaikeuksia tai masennusta, kannattaa käydä meedioillassa ihan vain lämpöä ja toivoa huokuvan tunnelman takia. Lisätietoa löytyy Minä Olen- ja Ultra-lehdistä sekä Suomen Spiritualistisen Seuran nettisivuilta.


More mysticism but on another topic. I was at a psychic session on Sunday. I've attended Harriet Piekkola's psychic courses before so I think she's pretty reliable. I tried to be sceptical though but I must admit that she could've only deceived with the help of actors which is quite improbable. She might also be telepathic but that sounds almost as amazing.

At first we received messages from old instrument makers who encouraged their relatives to use their musical talent and emphasized the importance of music to health. After that we got messages from young men who had suddenly died in accidents, from grandmothers who worried about their grandchildren and finally from dogs! One dog consoled his owner that she had made the right decision when she had ended his suffering and everything was now fine. The common message was that everything is fine on the other side and it's most important to take care of the living on this side and stop worrying about little things. And we must take care of ourselves too and live life to the full.

Naturally it's easy to make these things up but the messages were so detailed and personal that they didn't sound like a hoax. Sometimes you may hear little bells ringing when a spirit is near and we did hear tiny bells in the theatre every now and then. I realize it's easy to make those sounds with a cellphone. But despite all healthy scepticism I felt pretty confident in the end. There seems to be life after death and all earthly struggles have their purpose.

I encourage also other sceptics to attend a psychic session, especially men as there were mostly women in the audience. Even my suspicious husband got interested when I described him my experiences. Also those suffering from depression or other difficulties in life should go there just for the inspiring and loving atmosphere. If nothing else, I got plenty of positive energy from the session.

7 comments:

Secretia said...

I haven't ever gone to a psychic, but two close friends have and they insist it's real too.

Secretia

Annie said...

I'm pretty sure it's real because I have some experiences of my own too. But you must choose the psychic carefully as there are many swindlers out there.

Rita said...

Sinä käytit tuon tilaisuuden hyvin! Hienoja neuvoja elämän elämiseksi meille eläville.

Isoäitini kuoli 99-vuotiaana ja oli niin kovin valmis jo siirtymään täältä pois että kuolema tuntui hänestä tervetulleelta. Silloin mietiskelin miten mukavaa olisi jos tuonpuoleinen olisi jotain minne mielellämme siirrymme. Toivon että se on!

Katilein said...

Oho! Onpa mielenkiintoista. En ole koskaan ollut vastaavassa tapahtumassa, mutta menisin kyllä mielelläni. Minä uskon kyllä että tuollaisia viestejä voi tulla ja uskon siihenkin, että jollain ihmisillä on herkkyys havaita niitä.

cinderella said...

Toinen mahdollisuus on, että hän on telepaattinen ja lukee ihmisten toiveita ja ajatuksia, mutta se olisi melkein yhtä ihmeellistä.

Ymmärtääkseni, tai ainakin omien kokemuksieni mukaan, edellä mainittu on todella yleistä. Itse olen saanut useamman kerran hyvin yksityiskohtaisia viestejä toisen ihmisen kautta, jotka ovat olleet juuri omia ajatuksiani/toiveitani. Ei kuitenkaan sillä, että kyseenalaistaisin noiden saamiesi viestien todenperäisyyden. Ajatuksena kyllä tosi ihana, että kuoleman jälkeen ei olisi mitään pahaa...

Maria Rose said...

What a comfort that can be for some people!

Annie said...

Rita: Ilmeisesti tila tuonpuoleisessa määräytyy sen mukaan, miten maallinen elämä on mennyt. Monien meedioiden mukaan on olemassa alempi taso, jonne jäävät "pahat henget" ja ne, jotka eivät löydä valoon. Mene ja tiedä. Sitten sen näkee, kun kuolee.

Katilein: Minäkin periaatteessa uskon, mutta käytännössä pyrin olemaan skeptinen, etten tulisi huijatuksi.

Cinderella: Itse uskon aika vahvasti kuolemanjälkeiseen elämään, mutta meedioihin en välttämättä usko, ennenkuin itse koen. Viestit olivat kyllä todella yksityiskohtaisia, joten telepatia tuskin selittäisi kaikkea.