Pages

Wednesday, July 28, 2010

Kanavointi - Channeling

Kanavointi tarkoittaa tiedon välittämistä henkimaailmasta tai toisista ulottuvuuksista. Sanotaan, että luotettavan kanavoinnin tunnistaa intuitiolla, mutta joskus intuitiokin voi johtaa harhaan. Drunvalo Melchizedekin mukaan alle 1 % maailman kanavoijista on luotettavia. Kuten olen aina sanonut - tässä maailmassa ei voi luottaa kehenkään muuhun kuin itseensä. Ei ole mitään oikotietä onneen ja valaistumiseen. Ainoa tie on meditaatio ja itsensä kehittäminen.

I recently found this post by Drunvalo Melchizedek on the reliability of channelings You should read at least the excerpts and think carefully whether to trust any channelings or not. The wisest way to wisdom and enlightenment is meditation and consulting your own higher self.

Drunvalo Melchizedek on channeling

Drunvalo Melchizedek

Otteita / Excerpts:

- My feelings that I am about to express are not aimed at James Tyberonn. He has done nothing wrong. He just doesn't understand.
- Obviously Lord Metatron of James Tyberonn's inner voice doesn't understand Sacred Geometry and, of course, is NOT Lord Metatron.
- Realize that less than one percent of all the channels on Earth are real. The majority are simply speaking through their own egos and calling it what they may.
- And further, all channels, real or not, are extremely dangerous to follow because no one knows for sure who is really speaking.
- Yes there are a few very important channels on Earth, such as Kryon, but you still have to be very, very careful before you accept something as true.
- I would suggest you stop listening to channels, and learn how to enter into your own heart. All knowledge and wisdom is contained there, and it will never be a lie or deception. It will always be the TRUTH. Trust yourself, and believe in yourself.

6 comments:

Aksu said...

Aika mielenkiintoista, mutta myös vähän pelottavaa. Ehkä ei kannatakaan kuunnella muita kuin itseään, ainakaan kyseenalaistamatta.. Mitä itse olen noita Kryon -kanavointeja lukenut, niin hyvä fiilis on aina jäänyt. Olen jopa yllättynyt, miten niistä on tullut hetkessä sellainen olo kuin olisi ympäröity rakkaudella ja noihin aikoihin, kun kyseisiä kirjoja luin, ilmestyi aika usein tuoksujakin (joista joskus kirjoitit). Jännää...

Helena said...

Aksu: Näin ollen myös Drunvaloon kannattaa suhtautua varauksella, mutta olen saanut viime aikoina monesta muustakin lähteestä viestiä, että kanavointeihin ei kannata luottaa.

Luen kanavointeja kyllä mielenkiinnolla, mutta suurella varauksella.

Valokaari said...

Luen myös kanavointeja mielenkiinnolla, mutta hyvin kriittisesti. Alitajuisesti noudatan suurinpiirtein seuraavanlaista checklistiä:

1. Mikä on entiteetin nimi? Jos se on "Metatron", "Mikael" tai muu mahtipontinen tulkitsen viestin luultavasti viihteelliseksi B-luokan New Age -tarinaksi. Jos entiteetti olisi vilpitön ja oikea, hän tuskin valitsisi falskeinta mahdollista nimeä itselleen.

2. Mitä kanavoija sanoo? Korostaako hän omaa asemaansa edes välillisesti? Kerääkö hän seurakuntaa foorumulla, blogissa tai muussa mediassa?

3. Onko viestissä jotain uutta, vai onko se saman kertausta. Jos se tuo jotain lisää vanhoihin kanavointeihin, onko se linjassa, jos ei, niin miksi ei. Mitkä ovat entiteetin motiivit?

Olen tietoinen, että kriittinen lähestymiseni on varmasti oman henkisen kasvuni hidaste. Mutta toisaalta, uskon että jostain syystä minusta on tullut kriittinen joka aina olen ollut. Kyse ei ole niinkään tahdosta kuin intuitiosta.

Lämpimin terveisin,
Valokaari

Helena said...

Valokaari: Kriittisyys on päinvastoin edellytys henkiselle kehitykselle, koska muutenhan me antaisimme sinisilmäisesti johtaa itseämme harhaan. :-)

Minäkin luulen, että jos joku oikeasti kanavoisi arkkienkeliä, hänen täytyisi olla todella pyyteetön ja vaatimaton persoona - sekä tunnettu kautta maailman. Useimmat "väärät kanavoijat" ovat luultavasti vain hyväuskoisia ja huijaavat yhtä paljon itseään kuin muita.

Mutta siitä huolimatta kanavoinneista voi saada jonkinlaista osviittaa omaan henkiseen kehitykseen, kunhan muistaa pysyä kriittisenä.

isopeikko said...

Peikko on taas epäileväinen, mutta uskoo kun sanot että pitääkin epäillä :)

marjaisa said...

Tämä maailma onkin täynnä petollisuutta. Henkimaailmassa vallitsee ankara hyvän ja pahan taistelu. Kannattaa varoakin!