Wednesday, October 12, 2011

Henkiä ja tietoa - Spiritual wisdom

Paljon on tapahtunut. Olen viettänyt ruumiillista elämää: kuntoillut, ulkoillut, käynyt ravintoloissa, rakastanut. Mutta tyhjyys ei ole poistunut. Henkimaailma vetää puoleensa, sisäinen viisaus antaa enemmän sisältöä kuin maallinen elämä.

Luin Anuirmeli Sallamo-Lavin elämästä kertovan kirjan nimeltä "Matka yli ymmärryksen". Henkimaailma kohdataan siinä riemastuttavan maanläheisesti ja Anuirmelin tarina rohkaisee muitakin kulkemaan kohti tuntematonta.


Kävin Lisa Williamsin meediotilaisuudessa ja totesin hänen olevan valloittava persoona, mutta suomalaisten meedioiden olevan vähintään yhtä lahjakkaita. Erityisesti ilahdutti Lisan naispuolinen elämänkumppani, josta amerikkalaisessa tv-sarjassa vaietaan.

Hengen ja tiedon messuilla kävin tarot- ja selvänäkö-kursseilla, joista varsinkin viimeksimainittu sai minut vakuuttuneeksi. On mahtava tunne nähdä toisen ihmisen sisimpään ja auttaa häntä löytämään omat vahvuutensa - auttaa häntä näkemään selvemmin. Kävin myös auramed-tulkinnassa, joka vaikutti melko luotettavalta, koska tulkinta vastasi täysin omia kokemuksiani. Lisäksi matkasin Seija Nurmen meditaatiossa Atlantiksen aikoihin ja siihen temppeliin, jonka olin kuvannut fantasiatarinassani vuosia sitten. Mielikuvitusta vai muistoja?

Sain kuulla olevani läheisessä yhteydessä henkimaailmaan ja hyvässä tasapainossa eli fyysinen puolikin oli kunnossa. Molemmat ovat yhtä tärkeitä.

Auramed photo

I've been living and loving in physical reality. But I realized that it doesn't fill the emptiness. I needed to return to the spirit world.

I read a book by a Finnish psychic Anuirmeli Sallamo and went to a psychic event by Lisa Williams. She was a wonderful personality and surprisingly a lesbian. She introduced her female companion to us (not mentioned in the tv show). Very talented as I expected but Finnish psychics are just as talented and communicate better with a Finnish audience.

I also went to a spiritual convention, took a tarot course and a clairvoyance course which both convinced me of my talent. It's so exciting to see inside the other person's mind and life and help them to find the right path, to see things more clearly. I also went to an auramed analysis which was pretty convincing as it detected all my physical and spiritual problems at the moment. And I travelled to the age of Atlantis in Seija Nurmi's meditation and found the temple in which I had served as a priestess. It was exactly like the temple I had depicted in my fantasy novel many years ago. Imagination or memories?

But also physical life is important. Balance is the key to happiness.

10 comments:

Yaelian said...

Kiva kuulla sinustakin välillä:) ja totta,tasapaino on tärkeää..

Kimmo said...

Minusta on hyvin mielenkiintoista seurata tätä sinun matkaasi yli ymmärryksen. Itsekin tähyilen yli ymmärryksen, mutta hyvin eri tavalla kuin sinä. Kun peilaan näitä sinun kokemuksiasi omiini, niin saan siitä paljon ajattelemisen aihetta.

Helena said...

Hei, Yaelian! Kiva kuulla sinustakin.

Kimmo: Yritän aina välillä kirjoitella, vaikka elämä vie mennessään. :-) Minusta on kuitenkin tärkeä jakaa näitä kokemuksia ja pitää vähän niinkuin matkapäiväkirjaa.

Katilein said...

Minä olen unissani Venäjällä ja olen aivan varma, että entisessä elämässäni se on ollut kotimaani. Lisäksi epäilen, että olen ollut hyvin uskonnollinen henkilö. Ja vielä, luulen että entisiä elämiä on enemmänkin, koska saan myös muunlaisia kaikuja.

Anonymous said...

Kiva, että olet palaillut bloggailemaan! Olen seurannut Lisa Williamsia tv:stä ja kysyisinkin, miten Lisa kuvaili henkimaailmasta viestiä tuomaan tulleita henkilöitä? Olen vain pistänyt merkille, että usein tv-sarjassa henget ovat hyvin eläväisiä ja "kuplivia", räiskyviä persoonia...kuten Lisa. Näkyikö hyvin erilainen kansanluonteemme (usein hiljaisempi, varautuneempi ja jäyhempi), mitenkään Lisan tulkinnoissa?

Helena said...

Katilein: Hypnoosissa voisi selvitä enemmän. Mutta toisaalta ihmisen mielikuvituskin on mahtava työkalu, joten kannattaa olla kriittinen sen suhteen, mitä "näkee".

Anonyymi: Erittäin hyvä huomio! On totta, että Lisan tuomat viestit olivat seksuaalisväritteisiä ja iloluonteisia, mutta kyllä joukossa oli jäyhiä ja varautuneitakin viestintuojia. Lisa kuitenkin suodattaa viestit oman räiskyvän persoonansa läpi, joten viestit voivat "värittyä" matkan varrella.

Tämän huomasin myös tarot-lukijalla, joka tulkitsi kortteja oman maailmankuvansa kautta. Sen takia onkin parempi itse herkistyä vastaanottamaan viestejä, ettei tarvitse kuulla niitä toisten kautta. Ja aina olisi yritettävä pysyä mahdollisimaan puhtaana kanavana, jättää itsensä ulkopuolelle - mutta se on lähes mahdotonta. Omat mielikuvat ja asenteet vaikuttavat aina jonkin verran tulkintaan.

isopeikko said...

Kukahan kertoisi peikolle tulkinnan?

Helena said...

Tuula Huhtala tarot-kortteineen on erittäin taitava. Ja lahjakkaita meedioita on pitkä liuta. Mutta pitää muistaa, että "näkijä" ei tiedä sinusta kaikkea - hän näkee kuvia ja symboleita, joita tulkitsee, tai kuulee sanoja.

Helena said...

Itse olen "nähnyt" olentoja, kuullut laulua, lauseita, saanut suoria vastauksia kysymyksiin, nähnyt symboleita, värejä... Tärkeintä on sulkea mielikuvituksensa ja odotuksensa pois, pysyä avoimena vastaanottamaan ja tarttua ensimmäiseen mielikuvaan analysoimatta sen enempää. On luotettava siihen, että vastaus tulee. Eli miksi kysyä muilta, kun tiedät itsekin? ;-) Jokaisella on tämä herkkyys ja parasta on kysyä omalta sisimmältä, "korkeammalta minältä", kuin käydä eri näkijöillä. Mutta lahjakas näkijä voi avata silmät ja rohkaista kokeilemaan omia kykyjä. :-)

Helena said...

PS. Luin myöhemmin, että Lisa Williams erosi tv-sarjan jälkeen miehestään ja löysi rinnalleen naispuolisen kumppanin eli kyse ei ollutkaan kaksinaismoralismista vaan elämänmuutoksesta.