Wednesday, August 31, 2011

Pahat henget - Evil spirits

Karmen Shi Englanin eli Sari Siikjärven kirjanen "Negatiiviset olennot" antaa lohdullista tietoa "pahoista hengistä" ja ihmisiä riivaavista negatiivisista ajatuksista. Kaikki negatiivinen ja positiivinen on itse luotua, ja alemman tason elementaalitkin ovat ihmisen itsensä negatiivisilla ajatuksillaan, pelolla, vihalla ja katkeruudella, luomia. Kiusanhengistä pääsee helposti eroon muuttamalla ajatuksiaan myönteiseen suuntaan ja lähettämällä elementaalit valoon, jossa ne eivät voi elää vaan muuttuvat puhtaaksi rakkaudeksi. Elementaalit aiheuttavat sairauksia, mielenhäiriöitä ja masennusta, ja monet sairaudet ja vastoinkäymiset ihminen on itse itselleen pyytänyt ennen syntymäänsä hyvittääkseen pahoja tekojaan. Sielu tuomitsee itse itsensä kuoleman jälkeen, ja tämä tuomio on armoton eli täydellisen objektiivinen ja oikeudenmukainen. Vilpittömällä anteeksiannolla voi kuitenkin vapauttaa itsensä karmasta, mutta anteeksiannon on tultava täydestä sydämestä.

Ilman negatiivista ja positiivista polariteettia ei olisi kokemusta hyvästä eikä pahasta. Ego haluaisi valita aina negatiivisimman vaihtoehdon, mutta viisainta on valita rakkaudellisin vaihtoehto, sillä se helpottaa myös omaa elämää. Chakrat eivät kestä kovin paljon negatiivisuutta, joten ennen pitkää ne joutuvat epätasapainoon ja chakrojen energiakenttään voi tulla reikiä, joista negatiiviset olennot pääsevät entistä paremmin tunkeutumaan kehoon. Kun energiakeho heikkenee, ruumis ei saa tarpeeksi elinvoimaa ja ihminen sairastuu vakavasti ja lopulta kuolee ennenaikaisesti.

Ihminen voi sairastua liiasta positiivisesta energiastakin, ellei hän osaa kanavoida sitä. Hän ikään kuin "pakahtuu" rakkauteen ja lopulta positiivinen muuttuu negatiiviseksi. Rakkaus on aina kanavoitava ulospäin. Jos tietoisesti kanavoi energiaa muille eli parantaa, on muistettava suojata itsensä, tai muuten oma energia valuu tyhjiin. Kun oma ylimääräinen energia on kanavoitu, loppu energia tulee maailmankaikkeudesta ja ihminen, joka on pyytänyt suojausta, kanavoi vain positiivista energiaa eikä kuluta omia voimavarojaan. Suojauksessa on tärkeintä se, että itse lujasti uskoo siihen. Jos on epäileväinen, suojaus pettää. Menetelmä ei ole niin tärkeä kuin vakaa luottamus. Pelko ruokkii negatiivisia olentoja. Pelko luo myös kummituksia, jotka Karmen Shi Englanin mukaan eivät ole maan päälle jääneitä henkiä vaan energiakaikuja, joita ihmiset itse luovat omalla kaipuullaan ja pelollaan. "Kummitukset" katoavat, kun niitä pyytää siirtymään valoon.

Kaikkein tärkeintä henkisessä kehityksessä on hallita ajatuksiaan. Ihminen, joka rakastaa myös pahantekijöitä ja negatiivisia olentoja, ei pelkää mitään. Henkisen kasvun ylin taso on olotila, jossa ihminen ei koskaan epäile eikä pelkää mitään, vaan ajattelee aina positiivisesti. Kun on saavutettu täydellinen mielen hallinta, on saavutettu korkein tila, minkä maan päällä voi saavuttaa.


Karmen Shi Englan's (Finnish Sari Siikjärvi) little booklet "Negative creatures" tells us that these "evil spirits" are nothing more than elementals created by our own negative thoughts and fears. Once you stop to give them energy through negativity and fear, and send them to the light, they will seize to exist. We create everything with our thoughts as thoughts are energy. These elementals may cause illnesses, mental disorders and depression. We may also choose illnesses and hardships before our birth as a punishment for our evil deeds. We judge ourselves after death - there is no God who judges us - but we can also save ourselves from bad karma by forgiving ourselves and those who have hurt us. But the forgiveness must be sincere and complete. And the judgement is always just and objective.

So it's best to always choose the most positive alternative, no matter what happens in life. The highest goal we can achieve on Earth is to control our thoughts completely - no fear, no doubt, only positive thoughts. This is the highest spiritual level we can reach on this planet.

9 comments:

Anonymous said...

Vanhemmalla iällä koetut sairaudet saattavat hyvinkin pysäyttää ja kasvattaa, mutta miksi joku valitsisi syntyä nälänhätäalueelle. Jos kuolee vuoden ikäisenä, niin mitä siinä ajassa/iässä ehtii oppia? Jotkut asiat vaan kuulostavat järjettömiltä korkeamman tarkoituksen näkökulmasta katsottuna.

Sinänsä kyllä tykkään ajatuksesta, että kaikki on ihmisen itsensä luomaa. Silloin kun on myös mahdollisuus vaikuttaa asioihin.

Helena said...

Aivan. Itse suhtaudun nykyään hyvin skeptisesti henkisyyteen, koska niin paljon sekavaa ja hämmentävää tietoa on tarjolla. Kokemusteni valossa olen kuitenkin kiinnostunut, ja yritän hahmottaa totuutta kaiken huuhaan takaa.

Anonymous said...

Aksu, ei siinä vuodessa mitään ehdikään, mutta sielu kuljettaa mukanaan kaiken aiemman.

Nälänhätäalueelle voi syntyä vain, jos on luonut paljon (huonoa) karmaa. Ne, joilla on helppo ja kiva ja kevyt elämä, elävät täällä ensimmäistä kertaa eli ilman edellisten tekojen taakkaa.

"Vanhat" sielut ovat eläneet pitkän pätkän elämiä ja heillä on paljon sovitettavaa; kärsimys puhdistaa karmaa.

Tämä aika kun on karman sovituksen aikaa.

Katsotaan mitäs tapahtuu joulukuun 21. 2012! :)

Helena said...

Anonyymi: Voihan asia noinkin olla, mutta vähän ylimielistä ajatella, että nälkää näkevä lapsi on "ansainnut" kohtalonsa - ellei tiedä asiaa varmasti. Ja kukaan meistä ei tiedä.

21.12.2012 ei kuulemma ole mikään mullistava päivämäärä - ainoastaan piste, jonka ympärillä tapahtuu suuria muutoksia. Ja muutokset voivat kestää useamman vuoden. 2012 on tavallaan ajankohta, jonka jälkeen henkinen kehitys kiihtyy. Näin väitetään, mutta mitään varmaa tietoa kenelläkään ei tietenkään ole.

Anonymous said...

Aihe on todella mielenkiintoinen. Olen tuumaillut tykönäni niin, että jos itse luomme kokemuksemme ym., niin miksi myös käsite karmasta, jälleensyntymästä jne. ei voisi olla meidän luomaamme? Jonkinlainen "ohjelma" tai softa, jossa ihmiset sitten pyörivät elämästä toiseen "kehittymässä henkisesti", kunnes tajuavat, että koko kokemus on heidän omaa luomustaan. Jos ihminen tällä tasolla luo kokemuksena, kaiken järjen mukaan sama peli jatkuu kuoleman jälkeen. Tämä voisi selittää mm. ihmisten erilaiset kuolemanrajakokemukset. Ainoa keino vapautua ohjelmasta on tajuta se ennen poistumista tästä ulottuvuudesta.

Helena said...

Teorioita on niin monenlaisia, että pää menee sekaisin, jos niitä yrittää sovittaa yhteen. :-D Monet ovat sitä mieltä, että ihmislaji on korkeamman älykkyyden/ulottuvuuden geneettinen kokeilu ja toiset taas väittävät, että sielut haluavat tälle planeetalle kasvamaan, koska elämä täällä on niin hemmetin vaikeaa. ;-)

Jos jonkinlaisen yhteenvedon tästä haluaa vetää, niin ihminen on geneettinen kokeilu, mutta yksilöt ovat inkarnoituneet eri planeetoilta/ulottuvuuksista ja jotkut nimenomaan haluavat tänne auttamaan tai kehittymään. Jälleensyntymien kierrossa palaamme tänne niin monta kertaa takaisin, kunnes olemme kehittyneet riittävästi sieluina ja siirrymme seuraavalle tasolle.

Elämä on myös negatiivisen ja positiivisen polariteetin välistä peliä ja jos valitsee positiivisen puolen, on ajateltava/autettava 51% muita ja vasta 49% itseään päästäkseen seuraavalle tasolle eli 4. ulottuvuuteen.

Oli niin tai näin, varminta on ajatella ja toimia positiivisesti, muita auttaen, ja tie eteenpäin on selvä. Toki voi nopeuttaa kehitystään okkultismin keinoin, mutta siinä on vaaransa.

Helena said...

Kommenttiisi liittyen: Väitetään, että ihminen ei pääse eteenpäin, ellei oivalla omaa suuruuttaan ja kykyjään, jotka negatiivinen polariteetti (eliitti) haluaa pitää pimennossa hallitakseen ihmisiä. Negatiivisen eliitin valta on kuitenkin murenemassa ja yhä enemmän tietoa tulvii ihmisten mieliin. Kun ihmiset oivaltavat olevansa ennen kaikkea henkisiä olentoja, vapaudumme "ohjelmoinnista". Ohjelmointi voi olla ihan konkreettista mediaan (tv, musiikki, lehdet) piilotettua sanomaa tai esim. ravinnon ja ympäristön manipulointia. Nämä ovat näitä salaliittoteorioita. Mutta eikö välillä tunnukin, että meitä yritetään pitää median ja kulutuksen orjina samalla, kun eliitti elää miten lystää ja sanelee säännöt?

Ja me itse pidämme ohjelmointia yllä uskomalla kaiken sen, mitä mainstream-media meille syöttää. Täytyy muistaa, että sen kaiken tiedon on joku valinnut valtavasta tietomerestä. Kaikki tieto (myös esoteerinen) on kuitenkin kaikkien ulottuvilla, jos sille vain haluaa avautua.

Tulipas tästä esitelmä. :-D

Anonymous said...

Helena; ensinnäkin onnittelut parantumisen johdosta!

Jep, siinähän se onkin, että teorioita on niin monenlaisia, jolloin on vaikea sanoa, mikä on totta ja mikä ei. Olen jonkin verran ollut mukana näissä "henkisissä" piireissä ja itseäni ahdistaa niissä se, että ajatus kuitenkin (vaikkakin ääneen lausumaton) on se, että "tule sellaisena kuin olet, mutta tee ja usko sen jälkeen niin kuin me sanomme". Jos kyseenalaistat asioita, sinun annetaan hienovaraisesti ymmärtää, että et vain ole vielä riittävällä henkisellä tasolla ymmärtääksesi = ). Minusta se on jotenkin hupaisaa!

On totta, että kärsimys usein jalostaa, mutta mikä jalostuu? Jos sielu on ikuinen ja olemme kaikki osia kaikentietävästä, ikuisesta Jumalasta, ei mitään opittavaa sanan varsinaisessa merkityksessä voi olla. Persoona voi tietenkin jalostua ja hienostua. Toisaalta taas miellyttävä persoonakin voi olla naamio varsin pirullisilla tarkoitusperillä toimivalle ihmiselle.

Olisin taipuvainen uskomaan tuohon selitykseen siitä, että olemme jonkinlainen geneettinen, vituralleen mennyt kokeilu. Uskon myös (siis en tiedä), että maailma jonka näemme sekä myös ne tasot, joista esim. meediot meille välittävät tietoa, ovat osia tästä virtuaalipelistä, jossa elämme. Sen takia poisnukkuneilla ei koskaan ole mitään erikoisen tärkeää ja erikoista sanottavaa (he ehkä näkevät hieman pitemmälle kuin me tässä pelissä, mutta ovat kuitenkin silti mukana tietämättään tässä pirullisessa illuusiossa).

Mielenkiintoinen kysymys onkin, että jos asia olisi näin, kuka pelin on laittanut käyntiin? Mikä motivoi ja kuka hyötyy? Olen kanssasi totaalisen samaa mieltä siitä, että eliitti (siis ainakin ne, joilla on valtaa ja rahaa ilman omaatuntoa) käyttävät mm. mediaa, koululaitosta ja lääketiedettä omien, hämärin tarkoitusperiensä ajamiseen). Ihmisten manipulointi tätä kautta onkin sitten todella helppoa, tosin positiivista on se, että merkkejä heräämisestä tästä kollektiivisesta unesta on näkyvissä siellä ja täällä, kiitos mm. internetin.

Huh, tulipa pitkä selostus = ). Mutta kuten sanoin, asia on mielenkiintoinen ja hienoa on vaihtaa ajatuksia siitä.

Helena said...

Kiitos! Osaan taas arvostaa pieniä asioita, kun olen tällaisen sairauden kokenut. :-)

Henkisissä piireissä ihmiset eivät ole yhtään sen parempia kuin muuallakaan. Pyrkimys on ehkä hyvä, mutta joukossa on itseään korostavia pikku-guruja ja "uskovaisia", jotka eivät halua edes keskustella asioista. Mutta onneksi joukossa on runsaasti myös erittäin mukavia ihmisiä! Liian luottavainen ei kannata olla eikä pidä antaa muiden manipuloida itseään. Skeptisyyttä ei kannata suoraan paljastaa, mutta voi hienovaraisesti vihjailla, ettei ole ihan vakuuttunut kaikesta. Onneksi aika monet tapaamani ihmiset ovat myös kriittisiä. Tuntuu, että kriittisyys on lisääntynyt samalla, kun kiinnostus on lisääntynyt.

Kuolleilla sieluilla ei yleensä ole mitään kovin mullistavaa sanottavaa eli siinä mielessä voisi ajatella, että hekään eivät ole irtautuneet tästä todellisuudesta. Toki on aina hienoa saada yhteys kuolleeseen sukulaiseen tai ystävään. Olisi kuitenkin parempi ottaa yhteyttä korkeammille tasoille, mutta silloin myös omaa "aallonpituutta" pitää nostaa. Ja mielestäni on varminta kuunnella omaa sisäistä ääntään henkisten oppaiden sijaan (kaikella kunnioituksella aitoja oppaita kohtaan). Ikinä ei tiedä, mikä ääni korvaan kuiskailee, ja onko se loppujen lopuksi vain omaa mielikuvitusta.

Olen kyllä saanut sellaisia viestejä, jotka eivät voineet olla mielikuvitusta, mutta suhtaudun kanavointiin keskusteluna, en "mestari-oppilas"-suhteena. Ja eläviin mestareihin suhtaudun vielä kriittisemmin - varsinkin, jos he korostavat itseään.

Mutta ei saa antaa inhimillisten heikkouksien tärvellä itse asiaa. Pyrkimys on hyvä ja jotkut harhautuvat matkan varrella, mutta viisainta on itse yrittää pysyä oikealla polulla ja antaa muiden edetä omaa tahtiaan.