Pages

Monday, March 29, 2010

Meediotilaisuus - Psychic session

Olin eilen Marja Pennasen meediotilaisuudessa, koska pidin hänen suorasukaisesta tyylistään TV-sarjassa Piiri. Taas kerran olin varovaisen skeptinen, mutta Pennanen ei mitenkään olisi voinut huijata (paitsi värväämällä kaikki viestien saajat, joita oli kymmeniä, joukossa tunnettu näyttelijä).

Mieleeni jäi erityisesti eräältä hirttäytyneeltä pojalta tullut viesti. Poika lohdutti perhettään, että hänellä oli nyt kaikki hyvin ja pyysi vanhemmiltaan anteeksi tekoaan. Samalla hän toivoi, että kaikkia masennuksesta kärsiviä autettaisiin löytämään oma elämäntehtävä, oma erityislahja, joka pitäisi kiinni elämässä.


Last night I went to a psychic session of a famous Finnish medium Marja Pennanen. I liked her straightforward style in her TV show where she helped people living in haunted houses. I remained sceptical though until I was convinced that she was not cheating (she couldn't have possibly recruited all the people who received messages, one of them a famous actress).

I was especially moved by the message from a boy who had hanged himself. He consoled his family that everything was fine on the other side and apologized to his parents for causing so much pain. He also hoped that we would help those severely depressed to find their purpose in life, their special talent that would give them a reason to live.

11 comments:

Yaelian said...

Hyvä kokemus siis jos tunsit päässeesi sen avulla oikealle reitille taas:-)

Kimmo said...

Pennanen liikkuu minulle vieraalla alueella, mutta luin mielenkiinnolla kokemuksesi hänen tilaisuudessaan. Ilmeisesti näinkin voi löytää itsensä takaisin reitille.

Mrs Munster said...

Mukava, etta tilaisuudesta tuli sinulle hyva fiilis. Itseani vain mietityttaa kovasti ihmiset, jotka haluavat tietaa, miten kuolleella omaisella menee. Mita jos vastaus on tyyliin "karvistelen helvetin tulessa"? Paraneeko omaisen elamanlaatu moisesta tiedosta, vai valitetaanko sellaista edes omaiselle?
Mielenkiinto herasi myos rukousta kohtaan. Kenelle/ mille rukoukset kehotettiin osoittaa (siis, rukoilla vaan yleisesti vai Jumalaa).
Itse en usko, etta elamassa mikaan on sattumaan. Mielestani meilla kaikilla on kuta kuinkin jo etukateen elaman suuret pisteet kartoitteu, mutta reitit, joilla sinne paastaan saattavat olla pitkia ja arvaamattomia.

marjaisa said...

Meediona voisin vahvistaa kuitenkin myös välitilan olemassaolon, vaikka en pidäkään isoja istuntoja. Se ei kuitenkaan ole vainajalle mikään pelottava kokemus vaan hän kokee elämänsä jatkuvan tuonpuoleisessa samoissa tiloissa ja asunnossa, missähän oli elänytkin. Hän voi tosin olla hieman epävarma kuoliko vai ei. Samoin hän voi huomata läheisistään elävien kadonneen, siis ns. elävien. Olosuhteet muistuttanevat siis entistä elämää, joten armo on olemassa eikä tila ole paha. Itse otan vain nykyään vastaan tuntemiani edesmenneitä, en toisten omaisia.

Juliet said...

kuulostaa todella mielenkiintoiselta tilaisuudelta!

juliet xxx

Helena said...

Munster: Jos toisella puolella on elämää, niin tuskinpa niitä rukouksia tarvitsee kauhean tarkasti osoittaa. Kyllä siellä varmaan tiedetään. Eikä helvettiä kuulemma ole olemassa - ainoastaan maan päällä. Itse en ainakaan koskaan ole uskonut helvettiin. Paitsi siihen, minkä ihmiset itse luovat itselleen tai toisille.

Marjaisa: Todella kiinnostavaa saada kommentti meediolta! Kiitos! Tarkoitin välitilalla enemmänkin sellaista ahdistavaa pimeyttä, josta joskus kuulee puhuttavan, mutta ilmeisesti sitä ei ole olemassa. Sen tiedän (tai olen usein kuullut), että toiset jäävät kuoleman jälkeen maan päälle harhailemaan. Huojentavaa kuulla, että sinun käsityksesi mukaan tila ei kuitenkaan ole ahdistava eikä pelottava.

Anonymous said...

Olin samassa tilaisuudessa, se oli toinen Marja Pennasen meediotilaisuus johon olen osallistunut. Minäkään en ole saanut (kummallakaan kerralla) henkilökohtaista viestiä. Minusta Pennasen tilaisuuksissa on ollut lämmin, rento ja "hauska" tunnelma, vaikka kuolemaan liittyvä suru useiden ihmisten kohdalla onkin pinnalla. Itse olen sen verran skeptinen ihminen, että en nyt ihan varma siitä ole, mitä tilaisuuksissa "oikeasti" tapahtuu. Mutta Pennanen ja viestin saajat kyllä varmaankin ovat vilpittömiä.

Helena said...

Terve skeptisyys on aina hyvästä. Minäkin jäin miettimään, että mitä meedio oikeasti aistii ja kuinka paljon siihen sekoittuu omia tuntemuksia ja vastaanottajilta saatuja vihjeitä. Varovaisena ihmisenä en voi suoralta kädeltä uskoa sellaista, mitä en itse pysty kokemaan. Vilpittömyyttä en kuitenkaan epäile Pennasen tapauksessa.

Nuri Leigh Burville said...

I find your blog to be very refreshing and precious. Love the words and the photos. Love the little circles that blank out your little one's faces. I have long time worried about children's faces being published on the internet. So good for you for keeping your child's privacy!

And Oh dear, I wish some of the comments from others were written in English. I am one of those people who studied 4 different languages and discovered that painting was my language and learning new languages was not. I tried, I really tried! So I dearly appreciate multi-languaged people!!

Nuri Leigh Burville said...

ooh wow, I just discovered the translator button on the top of the page! Now I can read all the comments. Nice!

Helena said...

What translator button? I wanna find it too! :-D

Thank you so much for your kind words. :-)