Tuesday, May 31, 2011

Valon lähettiläs - True lightworker

Inelia Benz kertoo haastattelussa syntyneensä ihmishahmoon voidakseen kohottaa maapallon värähtelyä. Hän väittää pystyvänsä matkustamaan ajassa, lukevansa ihmisten ajatuksia ja hallitsevansa vieraita kieliä ilman opiskelua. Todisteena on kuitenkin vain Inelian oma sana, mutta toisaalta monilla muillakin on tämänkaltaisia kykyjä - tosin ei yhtä vahvoja. Inelian mukaan kuitenkin kaikilla ihmisillä on valmius "paranormaaleihin" kykyihin, jos niitä vain haluaa harjoittaa.

Inelia Benz claims in the interview that she was born in human form to raise the vibration of Earth but in addition to that she can also travel in time, read people's thoughts and speak foreign languages without studying them. The only proof however is her own word but many other people have the same type of abilities too - just not as powerful. According to Inelia we all have the possibility to develop our "paranormal" abilities because we were all born with them.

Inelia Benz The Full Interview with Bill Ryan

4 comments:

isopeikko said...

Peikosta se on pelottavaa...

Helena said...

"Yliluonnollinen" varmasti pelottaa monia, mutta kun asennoituu niin, että se on luonnollista ja ottaa asioista selvää, pelko vähenee. :-)

Tuuli said...

kiitos helena tästäkin linkistä! kiinnostavaa, ihanaa :) täytyi katsoa yhdeltä istumalta :) pitäneekin näitä Avalon-videoita enemmänkin katsoa ja kuunnella.

Helena said...

Minusta Inelia vaikutti vilpittömältä, mutta tärkeintä on itse hankkia näitä kokemuksia, koska toisiin ei koskaan voi täysin luottaa. Avalonissa ja Project Camelotissa on paljon mielenkiintoista materiaalia.