Pages

Monday, May 16, 2011

Synkronia - Synchrony

Viime aikoina olen nähnyt toistuvasti yhdenmukaisia numerosarjoja - 2222, 111, 1414, 0505 jne. - jopa useita kertoja päivässä. En vilkuile kelloa enkä digitaalisia laskureita, mutta siitä huolimatta näen lukuja aina ja kaikkialla. Ehkä henkimaailma on mukana paranemisessani tai asunnon etsinnässä (mummoni!) tai sitten olen läpikäymässä kokonaisvaltaista muutosta ja henkioppaat haluavat olla tukenani. Tai sitten olen vain synkroniassa maailmankaikkeuden ja kellojen kanssa. Yleensä olen kyllä krooninen myöhästyjä... Numeroita näkyy kuitenkin niin usein, ettei se voi mitenkään olla sattumaa.

Kolmetoista on valaistumisen, ei epäonnen, luku. - Number 13 means enlightenment, not unfortune.

Lately I've seen strange number sequences everywhere and all the time - 2222, 111, 1414, 0505 and so on  - several times a day. I'm not glancing at the clock or digital counters but still I see the numbers everywhere. Maybe the spirit world is supporting me in my healing process or in finding a new home. Or maybe I'm just in synchrony with the universe - and clocks. Well, I'm usually always late... But I see the numbers so often that it can't be a coincidence.

8 comments:

isopeikko said...

Peikko tykkää 555:sta :) Se melkein kukkuu, tiksuttaa ainakin.

Helena said...

Tällä kertaa odotin minuutin... ;-)

Kimmonkamera said...

Näistä sinun numeroistasi tulee mieleen Pavel, jonka kanssa tein voimauttava valokuvaprojektin Tampere-talon näyttelyyn huhtikuussa. Myös Pavelille olivat numerot tärkeitä, mutta toisin kuin sinulle Pavelille mittarit olivat hyvin tärkeitä. Seurasin koko viime talven Pavelin tapaa hahmottaa maailmaa mittareiden kautta. Nyt on mielenkiintoista seurata miten sinä hahmotat maailmaa lukujen kautta tai mitä luvut ylipäätään sinulle merkitsevät. Katsotaan.

Helena said...

Mittarit? Minä en yleensä mittareita tuijottele. Satuin vain huomaamaan, että kilometrimittari näytti 3 x 13, mikä oli minusta aika erikoista, kun tietää luvun 13 henkisen merkityksen. Olen nähnyt lukua 13 todella runsaasti viime aikoina ja se on myös mieheni onnenluku.

Minä en numeroita jaksa sen kummemmin enää tulkita, vaikka niillä onkin jokaisella symbolinen merkitys.

Helena said...

Ei voi olla totta! Kello oli 13:13, kun julkaisin kommentin.

Kimmonkamera said...

:-)

Tuulikki said...

minäkin näen jatkuvasti 13:13 ja 13:03! ja samoin 333, 444 ym. hieman pelottavaakin tuollainen numerosarja kun se hyppii silmille ;)

joidenkin lähteiden mukaan 4 on negatiivinen luku - tyyliin "not in synchrony" -, onko sinulla tietoa tästä?

onko sinulla muuten antaa linkkiä nro 13:n saloihin? :)

hih, hauska postauksen kellonaikakin tässä ;)

Helena said...

Kaikilla luvuilla, kuten kaikilla muillakin asioilla, on negatiivinen ja positiivinen puolensa. Riippuu kaiketi omasta asenteesta ja omasta "aurasta", miten niihin suhtautuu. :-)

Tuossa yksi linkki numeroon 13:
http://www.whats-your-sign.com/number-thirteen.html