Tuesday, May 24, 2011

Eliitti - The Elite

Mielenkiintoista, jos tämä on totta: Eliitin käsikassara kertoo haastattelussa maailmanlaajuisesta pelistä, jossa me kaikki olemme nappuloina. Nyt olisi aika siirtyä tahdottomasta nappulasta pelaajaksi ja varautua ainakin talouskriisiin, ruokakriisiin, sähkökatkoksiin ja luonnonmullistuksiin. Jotkut näistä muutoksista ovat jo alkaneet, kuten uutisista saamme päivittäin lukea.

Haastateltavan aksentti on hankala, mutta siihen tottuu nopeasti ja vasta loppupuolella video muuttuu todella kiinnostavaksi, kun päästään ufoihin ja maapallon ulkopuoliseen älyyn. Toisaalta Dolores Cannon puhui samoista asioista jo aikoja sitten ja hänen mukaansa poteroihinsa kaivautuva eliitti tulee lopulta kärsimään enemmän kuin ne, jotka mahdollisesti menehtyvät mullistuksissa ja siirtyvät viidenteen ulottuvuuteen planeetan kanssa. Joten tärkeintä on kehittää itseään henkisesti ja seurata intuitiotaan.Very interesting interview if it is true. I've heard about these things so many times that perhaps it really is true, and this time it's told by an insider of the Elite who talks about the financial crisis, the food crisis, electric blackouts, population reduction, pole shift, aliens and ufos. Some of the changes have already begun.

Dolores Cannon talked about the same issues a while ago and she said that the Elite hiding underground will eventually suffer more than those who possibly die in catastrophes and go to fifth dimension with the new Earth.

8 comments:

Helena said...

This might also interest you. "Charles", the insider, answering your questions:
Charles chat

Helena said...

And more:
Charles's diet
The Charles material

Helena said...

And especially this:
Charles summary

Helena said...

Of course, this could all be deliberate misinformation.
Criticism

Yaelian said...

Kuuntelin alkua jonkun verran,mutten ehtinyt enempää.PItäisi varmaan kuunnella koko haastattelu että pääsee jyvälle mistä on kyse.

Helena said...

Mielestäni tämä ei ole niin tärkeä kuin seuraava video, jonka aion postata (kohtapuolin). Tämä "Charles" on kyllä mielenkiintoinen persoona, mutta niin ovat yleensä kaikki psykopaatit. Vaikka monet hänen kertomansa asiat pitävät varmasti paikkansa, totuutta on vaikea erottaa valheesta ja se tässä onkin luultavasti tarkoituksena. Voi olla, että Charles on täysin vilpitön, mutta itse en luottaisi häneen varauksetta. Onhan kyseessä ihminen, joka myöntää olevansa vaarallinen ja taitava manipuloimaan ihmisiä.

Alchemy said...

Jelaila Starr said that an underground bunker can easily turn into a coffin...

Helena said...

I agree. I'd rather die than live underground.