Tuesday, May 4, 2010

Indigot ja tähtilapset - Indigos and starseeds

Viime vuosina on puhuttu paljon indigoista ja valonlapsista. Olen huomannut, että indigon piirteet sopivat minuun lähes täydellisesti, mutta on olemassa muitakin samankaltaisia ryhmiä, jotka ovat saapuneet maapallolle nostamaan ihmiskunnan värähtelyä eli lisäämään valon määrää: vaeltajat, kristallilapset, tähtilapset, valonkantajat ja walk-init eli sielunvaihdokkaat. Itse sain juuri kuulla olevani walk-in. Kuolemanrajakokemuksen jälkeen tuntui kyllä siltä kuin olisin uudestisyntynyt, koska elämäni muuttui niin täydellisesti, mutta itse koen olevani vaeltaja ja indigo. Starseeds-sivuston testin mukaan olen taatusti maapallon ulkopuolelta kotoisin. Parhaiten minuun sopivat pleiadilaisten ja orionlaisten piirteet. Ryhmät voivat siis mennä myös päällekkäin ja voit olla samanaikaisesti esim. indigo ja valonkantaja. Tämä kuulostaa varmasti omituiselta, mutta vilkaise alla olevia linkkejä (aloita indigosta) ja mieti, onko sinusta tuntunut siltä kuin olisit muukalainen maapallolla:

Are you an indigo adult?

Oletko vaeltaja?

Are you a wanderer?

Are you a starseed, indigo or walk-in?

Indigos, crystals and starseeds.

Starseeds, walk-ins and lightworkers.

What is a starseed?

Starseed quiz

Earth angel test

Find your planetary origin.

Are you a Pleiadian starseed?

Skeptikko minussa epäilee, että nämä indigot ja tähtilapset ovat vain poikkeavien ja kovia kokeneiden ihmisten keino tuntea itsensä tärkeiksi, mutta miksi sitten niin monella indigolla on lukuisa joukko yhdistäviä piirteitä? Itse olen aina tuntenut olevani jollain vieraalla planeetalla. Tunsin jo lapsena olevani vanha sielu ja näin suoraan ihmisten läpi enkä voinut ymmärtää, miksi suurin osa heistä teeskenteli ja käytti valtaa. Ystäviä löysin vain niiden joukosta, jotka olivat rehellisiä, suorasanaisia ja hyväsydämisiä.

Olen aina halunnut parantaa maailmaa, mutta usein olen tuntenut itseni voimattomaksi massiivisten ongelmien edessä. Olen aina ollut syvästi empaattinen ja ottanut muiden kärsimykset kannettavakseni, melkeinpä musertunut niiden alla. En ole koskaan kunnioittanut auktoriteetteja tai vallitsevaa ajattelutapaa, vaan olen kulkenut omaa polkuani.


In recent years there's been a lot of talk about indigos and children of the light. I've noticed that the indigo traits suit me almost perfectly but there are also other groups who have come to Earth to raise humanity's vibration and increase the amount of light: wanderers, crystal children, starseeds, lightworkers and walk-ins. I just learned that I'm a walk-in. I did feel that I was reborn after being near death as my life changed so dramatically, but personally I feel I'm a wanderer, an indigo and perhaps a starseed. According to the starseeds test I'm definitely from another planet. The characteristics of the Pleiadians and Orion people suit me best. So the groups can overlap and you can be for example an indigo and a lightworker at the same time. I know this sounds weird but take a look at the links above if you've ever felt like a stranger on this planet.

The sceptic in me suspects that these indigos and starseeds are just means to feel important for people who have suffered from loneliness and hardships. But why do indigos share so many similar traits? I've always felt like a stranger on Earth. Already as a child I felt I was an old soul and I saw right through people and couldn't understand why so many of them were pretending and trying to control others. I only found friends among those who were honest, outspoken and good-hearted.

I've always wanted to heal the world but often I've felt powerless in front of all the massive problems. I've been deeply empathetic and have carried the pains of others, been almost crushed underneath them. I've never respected authorities or the prevailing truths, I've trodden my own path.

11 comments:

Saul said...

Aikalailla samankaltaisia kokemuksia meillä. Pidät varmaan lukemastasi kun saan tuon kirjani ulos. Käsittelen siellä todella laajasti nimenomaisesti tähtilapsen perspektiivistä maailman ja universumin tilaa, rotuja universaalia historiaa ja muuta mukavaa. Kieltämättä vaikea prosessi kun samaan aikaan on omia henkilökohtaisia energeettisiä muutoksia käynnissä.

Helena said...

Odotan kirjaa mielenkiinnolla.

Yaelian said...

Löysin omassa elämässäni paljon samankaltaisia tuntemuksia/kokemuksia kuin mitä sinulla on ollut.Tuohon indigo-termiin olen viime aikoina törmännyt parissa blogissa,mutta minulla ei ole aavistustakaan,mistä on kyse.Täytyypä tutkia tarkemmin....

Mrs Munster said...

En ollu indigoaikuinen enka starseed. Mielenkiintoinen kohta blogientrissa oli vuoden 2003 mainitseminen, koska oma elamani meni ihan paalaelleen ja hyvalla tavalla. En nyt tehnyt silloin aina jarkevia paatoksia, mutta kasvoin ihmisena ja nykyinen elamani (joka tuntuu kaikin puolin silta oikealta) alkoi.

Aksu said...

Tähti-ihminen 15/18
Hmm.. En sinänsä yhtään ihmettelisi, vaikka näin olisikin. Selittäisi aika monia asioita, vaikka toisaalta tuskin ratkaisisi mitään.. Täytyy tutkia asiaa tarkemmin :)

Solveig said...

Olen miettinyt juurikin näitä asioita kovasti eilen ja tänään - ja nyt sitten tuli tämä postauksesi ilman että edes pyysin :)

Kelloa kun satuin vilkaisemaan postausta lukiessani, niin se oli 22.34. Eli ehkä olen oikeilla jäljillä?

Minulla olisi paljon kysymyksiä näistä asioista. Valitettavasti englannintaitoni on aika heikko, mutta ehkäpä noista linkeistä jotain selviää.

Olen lapsesta asti tuntenut olevani erilainen kuin muut, enkä sano tätä ylpeillen tai siksi, että kuvittelisin olevani jotenkin parempi tai ihmeellisempi kuin muut. Muutenkin kirjoituksessasi oli paljon samaa kuin omissa kokemuksissani. Kiitos siis jälleen todella rohkaisevasta ja avartavasta postauksesta, Helena! :)

Helena said...

Synkroniaa on ilmassa. :-)

Tässä on yksi suomenkielinen sivusto:
Indigot

Yaelian said...

Kävin katsomassa tuon kohdan"Are you an indigo adult" ja hämmästyin,miten melkein kaikki kohdat olivat "minua"!

Helena said...

Tervetuloa joukkoon. :-)

hubaa said...

oon jo monta vuotta seuraillu blogeja ja muita sivuja jotka käsittelee henkisyttä... mä oon perus luonteeltani kiltti ja autan aina kaikkia...mutta moni ihminen on käyttäny mun kiltteyttä hyväkseen ja suoraansanoen pitäny pilkkana :( noh mä lähin pois noista piireistä ja muutin kaupungin hälinästä maaseudun rauhaan .. tykkään tosi paljon ihmisistä mutta monet ihmiset on mua vastaan koska oon niin kiltti ja hyvä ihminen ?? musta on tullu vähä negatiivinen ja vihanen ihminen ku kaikki muutki on sitä... pitäis ehkä mennä niiden yläpuolelle eikä ajatella silleen mut on vaikeeta tän negatiivisuuden keskellä?? ihanaa et on tämösiä blogeja kiitos helenalle ja saulille ;)

Helena said...

Kiitos itsellesi. :-) Onhan se vaikeaa nousta aina tilanteen yläpuolelle. Harva siihen pystyy. Mutta pääasia, että yrittää, koska se helpottaa valtavasti omaa elämää, kun ei anna muiden vaikuttaa mielialaansa. Käytännössä kyllä tuollaisia "ikäviä ihmisiä" joutuu karttamaan, koska ei heidän vaikutuspiirissään kauan jaksa olla.

Itse viihdyn paremmin kaupungissa (lue Helsingissä) kuin maalla, koska täällä on vapaampi ilmapiiri ja vähemmän arvostelijoita.