Pages

Saturday, May 1, 2010

Viestejä avaruudesta - Messages from space

Ovatko sinun mielestäsi kaikki nämä viljaympyrät ihmisten tekemiä? Osa todistetusti on, mutta osa näyttää liian symmetrisiltä ja taidokkailta ihmisen tekemiksi ottaen huomioon, että useimmat niistä ovat ilmestyneet yöllä. Täältä löytyy selityksiä viljaympyröiden symboliikalle, maya-kalenterille ja vuodelle 2012.

Do you think that all these crop circles are man made? Some of them are but some look way too symmetrical and sofisticated to be made over night by humans. Here you can find explanations for the crop circle symbolism, Maya calendar and year 2012.

Perhonen symboloi sielua ja muodonmuutosta.
Butterfly is a symbol of soul and transformation.

Kolibri kuvastaa iloa ja unelmien täyttymystä.
Humming bird represents joy and fulfillment of dreams.





Mayojen kalenterikello, joka symboloi porttia tuonpuoleiseen.
Mayan calendar clock which is an entrance to the underworld.

Meduusan ympyrät symboloivat chakroja ja lonkerot magneettikenttää. - The jellyfish circles represent chakras and the tentacles Earth's magnetic field.

Vapaamuurareiden tietoisuusruudukko.
Freemason consciousness grid.

Avain - Key

8 comments:

isopeikko said...

Peikosta nua ovat ihmeellisiä juttuja ja sen sisällä on epäilyksen siämen. Sen miälestä maailmaan sopii kuitenkin kaikenlaisia ajatuksia :)

Ricardo said...

Wow! It seems as if you are experiencing a lot of profound changes on a level most of us o not consider.

I have always been skeptical of crop circles but either way they are beautiful to look at.

Anonymous said...

Hiukkasen aikaa olen katsellut mitä kirjoitat ja ihan oikeilla jäljillä olet, mutta minusta vauhtisi on hiukan liian nopea. Pitää olla jalat äiti maassa tiukasti, ja tasapainottaa sitten tuo kaikki viesti sieltä niin että mahtuu.Voin olla väärässäkin enkä halua olla vastaan jos näin tunnet.
Kaikki on ihan hyvin kunhan et ihan nyt tukehdu kaikkeen tuohon viestiin. Sano sinne ylös kiitos ja sitten että hiukan hitaammin antavat. Sitten ok. Sinun pitää myös elää ihan täällä muistathan.

Helena said...

Ricardo: These experiences are meant for everyone. :-) I worry that people might think I'm losing my mind or something but I'm perfectly sane and rational. I'm just interested in this other aspect of life too.

Anonyymi: Kiitos viestistä! Mutta ei huolta, lastenhoito pitää kyllä jalat tiukasti maassa. :-) Minulla on nyt tällainen vaihe, että haluan mahdollisimman nopeasti paljon tietoa, mutta jatkossa varmasti rauhoitun ja alan sisäistää ja tasapainottaa tietoa ja itseäni.

Olen kuitenkin jo vuosia ollut kiinnostunut henkisyydestä ja nyt, kun olen vihdoin alkanut saada vastauksia, en malta enää odottaa. Mutta eihän tämä minusta vielä mitään ole. Enhän minä edes kanavoi ketään. Yritän vain saada muitakin innostumaan. :-)

Ricardo said...

I know what you mean. I have crazy experiences like that too but not with numbers, it's physical feelings that feel some sort of energy has entered and then left me. It's hard to explain. One of my readers thinks it's a sense memory exercise that I slip into which is an exercise that many actors do to bring more depth and life to a character.

Nina said...

Heippa Helena!

Tosi mielenkiintoisia juttuja! Mistä olet saanut numerologista tietoa noista kellonajoista?

Solveig said...

Nämä numerologia-asiat ovat tosi mielenkiintoisia, Helena! :) Olen itse kiinnittänyt huomiota muutamiin itselleni ilmestyneisiin lukuihin viime päivinä, ja olen saanut blogistasi apua niiden tulkitsemiseen. Ei niin että uskoisin niihin täysillä, mutta kiinnostavia ovat yhtäkaikki. Esim. kauppaostosteni loppusumma on parina päivänä ollut tasaluku, enkä todellakaan laskenut etukäteen, mitä niistä tulee. Tätä kirjoittaessani kello on muuten tasan 11.11. :)

Helena said...

Ricardo: Sounds interesting. It could be sense memory but it could be something else. Like energizing from above?

Nina: Numerologia-posteissa (labels numerology) on sinisellä merkittyjä linkkejä (esim. tämän postin 3. rivillä), mutta numeroilla on monta eri tulkintaa, joten kannattaa tarkistaa useammasta lähteestä.

Solveig: Aika monet näkevät noita numerosarjoja nykyään. :-) Kun olin ostamassa kirjoja esoteerisesta kirjakaupasta, jokaisen kirjan hinta oli sentilleen sama. Ja tajusin sen vasta kassalla.