Friday, May 14, 2010

Valonkantajat - Lightworkers

Löysin itseni kaikista allaolevista valotyöntekijän kuvauksista:
I found myself in all the lightworker descriptions below:

Oletko valotyöntekijä?

What is a lightworker?

NASA's new satellite photo of the sun.

6 comments:

isopeikko said...

miälenkiintoista mutta hämmentävää, tätä ei varmaankaan sanota uskonnoksi?

Helena said...

No ei todellakaan. Tässä ei ole mitään dogmeja eikä pappeja, vaan jokainen on vapaa tiedonetsijä. Tai ainakin minä olen.

Yaelian said...

Valotyöntekijän kriteereistä löysin taas paljon minuunkin sopivia kohtia.

Helena said...

Ehkäpä tässä on sitten jotain perää. :-)

Anonymous said...

Moi Helena!

Näihin sun henkisiin postauksiin liittyen tuli mieleeni sellainen, että oletko lukenut kirjaa Maailmankaikkeus katoaa? Se on puhdasta ei-dualismia (toivottavasti oikea termi) ja perustuu Ihmeiden oppikurssin sanomaan.

Eli kirjoittajalle ilmestyy kaksi ylösnoussutta mestaria, jotka ovat hänen ja hänen tulevan vaimonsa tulevia inkarnaatioita (tiedän, kuulostaa mielipuoliselta) ja nämä mestarit jatkavat vierailujaan yhdeksän vuoden ajan.

Perusajatus on se, että maailma ja maailmankaikkeus on harhaa, unta, jota luulemme todelliseksi. Todellisuudessa olemme yhä Taivaassa, Jumalan luona. Yksi mieli on jakautunut moneksi, "yksilöiksi". Jumala ei ole luonut tätä maailmaa eikä siksi puutu sen kulkuun. Syntymän ja kuoleman kierrosta voi vapautua anteeksiannon oppiläksyillä.

Ylösnousseet mestarit eivät omien sanojensa mukaan opeta yhtään sen vähempää kuin totuutta. Ainut tie takaisin kotiin se ei kuitenkaan ole.

Kirjasta on myös jatko-osa Kuolematon todellisuutesi, jossa hieman valaistaan myös tulevaisuutta. Vaikka kaikki näyttää tapahtuvan nyt, niin kaikki onkin jo tapahtunut. Kerrotaan, ettei 2012 tuo mukanaan parempaa aikakautta, vaan vastakohdat ovat läsnä jatkossakin. Lisäksi kerrotaan ihmisten elävän lähitulevaisuudessa 130-vuotiaaksi ja että paikasta toiseen (myös toiselle planeetalle) voidaan siirtyä sädettämällä. Kerrotaan myös, että jossakin läntisen maailman kaupungissa räjähtää ydinpommi ja että siitä seuraa kostoisku, mutta ydinsotaa ei kuitenkaan tule. Osapuolet voi lukea rivien välistä. Tulossa on myös merkittävä talouskasvun aika.

No, onko juttu totta vai ei, miettiköön jokainen itse. Ja ennustusten toteutuminen jää nähtäväksi.

Anteeksi muuten pitkä kommentti joka ei oikeastaan liity tähän postaukseesi, mutta ajattelin kuitenkin kirjoittaa :)

Helena said...

Ei tarvitse pyytää anteeksi pitkää kommenttia. :-)