Tuesday, March 15, 2011

Koiraenkeli - Dog spirit

Kymmenen vuotta vanhan kuvan skannausjälki on valitettavan huono ja alkuperäisessä kuvassa näkyvät selvästi koirani yläpuolella leijuvan hahmon korvat, nappisilmät ja tassut. Kuvaa otettaessa koirani oli kuolemaisillaan syöpään ja minulla oli tunne, että huoneessa oli läsnä henki. Yhdessä kuvassa näkyy vaalea pieni koiran hahmo, joka ei ole heijastuma eikä tahra lattiassa tai linssissä. Olen näyttänyt kuvaa monelle ja kaikki ovat sanoneet näkevänsä siinä koiran. Linkin kautta pääsee katsomaan parempia kummituskuvia.

The photo was taken ten years ago so the scanning result is pretty poor. In the original photo you can clearly see the ears, eyes and paws of the faint figure floating over my dog who was dying of cancer. The figure is not a reflection, nor a stain on the floor or on the lense. I've shown the photo to several people and they have all seen a dog in it. There are better ghost photos in the link below.

Olen peittänyt veren tahriman patjan ja tyynyn.
I've covered the blood-stained mattress and pillow.


Gallery of ghost photos

9 comments:

Yaelian said...

Ihan selvästi tuossa alemmassa kuvassa näkyy koira! Lemmikin menetys on surullista...

Helena said...

Pari vuotta kesti toipua koiran kuolemasta. Nyt en juuri enää ajattele asiaa, koska lapset vievät kaiken huomion.

Tuo skannaus on kyllä aika heikko ja alkuperäinen kuva olisi vakuuttavampi.

isopeikko said...

Maailma on aika ihmeellinen.

Kimmo said...

Eipä minulla ole näihin mitään selitystä. En ole itse omissa kuvisani koskaan törmännyt vastaaviin ilmiöihin. Mielenkiinolla seuraan mitä kaikkea sinun valokuvistasi jatkossa löytyy.

Toinen Tampereen valokuvanäyttelyssä esille tulevista valokuvaamistani nuorista miehistä oli myös tavattoman kiinnostunut kaikesta tällaisesta. Yritimme niitä vangita myös näyttelykuviin, mutta emme päässeet näin pitkälle.

Tällaiset ilmiöt olisi helppo kumota, mutta se olisi sinun kokemuksesi kieltämistä ja siihen minulla ei ole oikeuksia.

Helena said...

Kimmo: Minä olen myös epäilijä, mutta olen nähnyt myös tuttavieni kuvia, joissa on ollut selkeitä hahmoja. Lisäksi olen saanut henkimaailmasta ja meedioilta viestejä, joita ei olisi mitenkään voinut keksiä tai päätellä. Eiväthän nämä tieteellisiksi todisteiksi kelpaa, mutta aika paljon näitä todisteita on kuitenkin kertynyt. :-)

Elegia said...

Minä näen vieläkin unissani joskus koiramme. Silloin se puhuu ja on juuri sellainen persoona kuin eläessään. Se lohduttaa tietyllä tavalla, vaikka aamulla on aivan kamala ikävä. Siis vieläkin, vaikka sen kuolemasta on aikaa noin 18 vuotta!

Elegia said...

Noista kuvista (kävin katsomassa) sen verran, että minulla on ehkä vaikeuksia uskoa kuviin, koska tiedän (ja osaan), miten niitä voi manipuloida...

Helena said...

Elegia: No minun kuvaani ei ainakaan ole manipuloitu.

Elegia said...

Joo, ei ollut tarkoitus sellaista väittääkään. Ihan yleisesti mietin tuota, kun kävin kurkkaamassa linkkisi kuvia.