Pages

Saturday, January 2, 2021

Uusi Vuosi tuo tullessaan yhä voimakkaamman heräämisen - New Year will bring an even more widespread awakening

Teitkö uuden vuoden lupauksia? Minä lupasin itselleni puhdistaa elimistöäni ja käpyrauhastani ruokavaliolla ja yritän myös aloittaa säännöllisen meditaation. Käpyrauhasta eli kolmatta silmää puhdistavat mm. ananas, kookos, banaani, vesikrassi, punajuuri ja avokado. Olen ollut kala-kasvissyöjä jo kolmekymmentä vuotta, mutta epäterveellistä ruokaa tulee silti syötyä aivan liikaa.

Did you make New Year's resolutions? I promised to cleanse my body and pineal gland with vegetables and I also try to start meditating more regularly. Some of the foods that cleanse pineal gland eg. third eye are pineapple, coconut, banana, watercrass, beetroot and avocado. I've been a fish-vegetarian for thirty years but I still eat too much unhealthy food.

Five foods to decalcify your pineal gland:

(Infinite Waters on muutenkin ihanan positiivinen kanava.)


Tässä mielenkiintoinen kanavointi heräämisestä. Olen kopioinut olennaiset osat alle, jos et jaksa lukea koko tekstiä:

Here's an interesting channeling about awakening:

Suuri tapahtuma on tulossa

The Great Event is coming

Tapahtuma on yksi täysin näkyvä ja planeetan laajuinen jumalaisen valon ja rakkauden "räjähdys" maan päällä.

Ryhmä 1 koostuu heränneistä sieluista, valotyöntekijöistämme – kaikista teistä, jotka luette tätä. Te tiedätte ja ymmärrätte, mikä Tapahtuma oikeasti on. Se on suuri katalyytti, joka merkitsee samanaikaisesti Nova Gaian, Utopia Maan alkua ja aikojen loppua – elämän loppua sellaisena, kuin olette sen aiemmin tunteneet kolmannen ulottuvuuden Maassa. Olitte heränneet aiemmin kuin suurin osa ihmisistä hyvin tärkeästä syystä: olette oppaita, tiennäyttäjiä ja viidennen ulottuvuuden elämän johtajia.

Ryhmä 2 koostuu heräämättömistä sieluista, jotka ovat korkeammalla tasolla päättäneet ylösnousta tässä elämässä. Tälle ryhmälle Tapahtuma aiheuttaa valtavan shokin ja hämmennystä ja saa heidät etsimään suurempaa ymmärrystä, mitä heille tarkkaan ottaen on tapahtunut. Tapahtumaa voidaan verrata äänekkäimpään herätykseen, jonka he ovat koskaan kuulleet elämänsä aikana – sitä ei voi enää sivuuttaa.

Ryhmä 3 koostuu heräämättömistä sieluista, jotka ovat korkeammalla tasolla päättäneet olla heräämättä tässä elämässä. He tuntevat kuitenkin suuren Tapahtuman voiman ja kokevat myös kaikki ne tunteet, joita tulee sen aikana. Kuitenkin sen ollessa ohi he palaavat hitaasti elämään kolmannen ulottuvuuden toimintamallissa. Vaikka he törmäisivät oikeisiin ja aitoihin uutisiin Tapahtumasta ja siitä, mitä se merkitsee, heidän sisäinen reaktionsa on voimakas: epäilyä, epäuskoa ja kieltämistä.

Ryhmä 4 koostuu heräämättömistä sieluista, jotka ovat korkeammalla tasolla päättäneet esittää pimeyden rooleja tässä elämässä. Tässä sieluryhmässä on kahdentyyppisiä pimeitä olentoja. Toiset tietävät, mitä tapahtuu maan päällä tällä hetkellä, ja toiset ovat täysin pimennossa eikä heillä ole aavistustakaan Tapahtumasta ja siitä, mitä se merkitsee.

Kaikilla neljännen ryhmän sieluilla on kaksi mahdollista polkua suuren Tapahtuman jälkeen.

Polku A on mahdollinen paluu korkeamman itsen rakkauteen ja valoon. Tämä polku tarjoaa viimeisen tilaisuuden näille sieluille hyväksyä valo ja palata jumalaiseen lähteeseensä tässä nykyelämässä. Niiltä sieluilta jotka valitsevat tämän, vaaditaan suurta rohkeutta kulkea tätä polkua. Heidän täytyy tunnustaa kaikki vääryydet, joita he ovat tehneet nykyelämässään (eli kaikki ne asiat, jotka olivat haitallisia planeetalle ja/tai heidän oman maansa ihmisille, ryhmille, yhteiskunnalle).

Polulla B nämä sielut täytyy palauttaa, siirtää tai sulauttaa takaisin Lähdevaloon, Jumalan rakastavaan syleilyyn henkimaailmaan, ja sitten he reinkarnoituvat toiselle kolmannen ulottuvuuden planeetalle, joka tukee edelleen kaksinaisuus-, pelko-, puute- ja erillisyystietoisuutta. Heidän paluunsa Lähdevaloon tapahtuu rakastavalla ja kunnioittavalla tavalla. Näiden sielujen sallitaan jatkaa omalla valopolullaan eläen toisella matalavärähteisellä planeetalla ja esittää pimeysroolejaan, kunnes he ovat valmiita yhdistymään taas korkeamman itsensä valoon ja rakkauteen.


Aurinkotie

Aurinkotie-kanavalta löytyy paljon inspiroivia ja rauhoittavia kanavointeja. Luonnollisesti kaikki kanavoinnit voivat olla sepitettä, mutta siitä huolimatta niissä on paljon mielenkiintoisia ajatuksia.




No comments: