Monday, June 21, 2010

Kesäpäivänseisaus tänään! - Summer Solstice today!

Traditional Summer Solstice and Midsummer

Kesäpäivänseisaus

Summer Solstice


Stonehenge


Stonehenge at Solstice


Tällaisiin maisemiin lähdemme juhannukseksi.
Our Midsummer landscape.


8 comments:

Mrs Munster said...

Aih, Suomi ja juhannus. Taalla nyt ei pakanoita lukuunottamatta Stonehengessa, kukaan tieda koko juhlapaivaa olevan.
Olet varmaan maininnut postauksissa aikaisemmin, mutta esim. tassa postauksessa otteita muitten sanomuksista...onko ne ihan vain heidan omia mielipiteita vai ilmoittaako joku "henkiolento" naita aatoksia kyseisille henkiloille.

Maria Rose said...

We were at Stonehenge for summer solstice once, but unfortunately nothing much happened beyond a few nuts getting arrested.

isopeikko said...

Hmm... kummasti tulee aina vaan luettuja tekstejäsi, vaikka ne tuntuvat yhä oudommilta. Miksiköhän teen niin?

Tutkijaksi taidat olla ainutlaatuinen. (Niin kuin tietty jokainen on.)

Solveig said...

No ilmankos viimeisimpinä parina päivänä on ollut aika kiireistä tälläkin suunnalla - jos nämä kanavoinnit pitävät paikkansa, niin eipä tarvitse ihmetellä. :) En tiedä, olenko hoitanut kyseiset kiireet aivan parhaalla mahdollisella tavalla, mutta huonomminkin olisi varmasti voinut mennä. Koen nimenomaan, että ilma on puhdistunut minun ja tiettyjen ihmisten välillä.

Hyvä on myös tuo kehoitus välttää riippuvuussuhteita, joissa piilotellaan naamioiden takana. Tämä vahvistaa omaa tunnettani siitä, että on oikein antaa erään turhauttavan ihmissuhteen olla ja jäädä menneisyyteen. Myös muistutus provosoitumisen välttämisestä tuli jälleen allekirjoittaneelle oikeaan aikaan...

Numeroviestiä on pukannut muuten tännekin taas melkoisesti. Erityisesti sellaisia, joiden mukaan jokin vaihe elämässäni on päättymässä. Veikkaan jopa tietäväni niiden liittyvän erääseen elämänalueeseen, johon olen jo pitkän aikaa ollut tyytymätön. Katsotaan nyt, mitä tuleman pitää.

Kiitos Helena antoisasta postauksesta, ja oikein hyvää juhannusta sinulle ja perheellesi! :)

Anonymous said...

Kiitos mielenkiintoisista jutuista, paljon kolahti myös minuun nuo jutut.
Taisivat olla tarpeen, kohti valoa siis mennään.

Hyvää juhannusta!
Nim.Läsnä oleva

Helena said...

Hyvää juhannusta!

Pilviharso said...

Komppaan. Olen tiiviisti jalat maassa koulutuksen ja kaikenlaisen kokemusten puolesta, mutta pääni on pilvissä avoin monelle, mahdolliselle. En siis näe näissä ristiriitaa, ihmisia ollaan, moniulotteisia. Eikä vielä kaikkea tiedetä.

Helena said...

Maria Rose: I've seen photos of the Stonehenge Solstice and personally I wouldn't want to be there. Seemed like they were ruining the whole occasion.

PS. Poistin kanavoinnit, koska pidin niitä epäluotettavina.