Sunday, February 21, 2010

Reconnection

Eric Pearlin kirja "The Reconnection: Paranna muut, paranna itsesi" on niin mielenkiintoinen, että luin sen yhdeltä istumalta. Reconnection-hoito muistuttaa reikiterapiaa, jossa käsiä pidetään hoidettavan yläpuolella ja samalla välitetään energiaa. Pearl on löytänyt yhteyden uuteen, voimakkaaseen energiaan, jonka kaltaista ihmisten ulottuvilla ei ole aikaisemmin ollut.

Kirjan loppupuolella sanottiin, että nyt energian pitäisi alkaa jo tuntua, ja samalla kaksivuotias tyttäreni kipusi syliini ja alkoi läpsiä minua kolmanteen silmään eli keskelle otsaa. Tämä energia todella tuntuu!



Eric Pearl's book "Reconnection: Heal others, heal yourself" is so interesting that I read it from cover to cover during one evening. Reconnective healing sounds like reiki where you move your hands above the patient and transmit energy. But Pearl has found a connection to a whole new energy which apparently wasn't available to humans before.

At the end of the book Pearl said that the energy should start showing now and at the same moment my two year old girl climbed into my lap and started to slap me on my third eye - in the middle of my forehead that is. You can really feel this energy!

That table looks tempting. I'd like to get a treatment or two...

7 comments:

Yaelian said...

Kiinnostavaa sitten kuulla mietteitäsi sen luennon jälkeen.Vaikutat sen verran selväjärkiseltä,että varmaankin sitten tiedät onko kyse huuhaasta vai jostain muusta.

Mrs Munster said...

Se on hyva asenne, etta jalat pysyy maassa vaikka henkimaailman asioissa liikutaankin. Ihmisethan kayttaa hirvittavan pienta osaa aivoista ja uskon, etta siella on erinaisia kykyja, joita jotkut oppivat valjastaa. Toisaalta tieto lisaa tuskaa ja omaan elamaani suht' tyytvainsena olevana en halua laajentaa omaa psyykkista maailmaani. Uskon kylla parantamisen lahjaan, mutta omat kokemukseni siita on kirkon piirissa.

Helena said...

Mrs Munster: Minä olen taas aina ollut etsijäluonne, vaikka se kuinka tuskallista olisikin. Tosin minulle tämä etsiminen on tuonut ennen kaikkea positiivisia kokemuksia.

Kimmo said...

Seuraan mielenkiinnolla mitä löydät tältä mystiseltä alueelta. Valoa ja positiivisuutta kannattaa aina etsiä. Itse etsin toisaalta, mutta kuka tietää vaikka lopulta ammentaisimme samasta lähteestä?

Luen parhaillaan Jouko Skinnarin kirjaa Pedagoginen rakkaus. Kirjoituksesi perusteella koen Skinnarin ajatuksissa jotain samansuuntaista mutta ilman mystiikkaa.

Helena said...

Lähde on epäilemättä sama kaikilla maailman uskonnoilla ja uskomuksilla, tulkinnat vain ovat erilaisia.

Skinnari piti meille yhden luennon yliopistossa ja se jäi kyllä lähtemättömästi mieleen. Hyvin henkevä ja innostunut ihminen ja sai koko salin hereille.

Eleonoora said...

Helena, paljastit juuri minulle yhden syyn energioitteni tukkoisuuteen. KIITOS.

Helena said...

Vasta nyt löysin kommenttisi. No hyvä, että löytyi syy! :-)