Tuesday, February 23, 2021

Vaeltajien joukkoherääminen ja oma elämänpolku - Mass awakening of Wanderers and your life's path

Kun universumi tarjoaa sinulle uutta mahdollisuutta, mitä teet? Oletko kiitollinen ja tartut hartaasti ja pitkään toivomaasi tilaisuuteen, vai pelkäätkö ja takerrutko vanhaan, tuttuun ja turvalliseen? Sanotaan, että elämä kulkee seitsemän vuoden sykleissä. Minun seitsemän vuoden rajapyykkini on aivan mutkan takana ja nyt olen risteyksessä - jatkanko tutulla mutta mutkikkaalla tiellä vai olenko valmis rohkeaan ratkaisuun, joka voisi tuoda mukanaan onnellisuuden, helppouden ja lisää uusia mahdollisuuksia? Olen aina seurannut intuitiotani ja elämässäni on sen ansiosta tapahtunut ihmeellisiä asioita. Olen aina myös kulkenut eteenpäin, vaeltanut, Vaeltaja ja Vesimies kun olen, ja nyt minun pitäisi tehdä päätös lähtemisestä tai jäämisestä. Lähteminen tarkoittaisi tyhjän päälle heittäytymistä, mutta myös kauan kaipaamaani vapautta. Monet Vaeltajat ovat juuri nyt astumassa uuteen elämänvaiheeseen, koska joukkoherääminen on käynnissä ja elämäntehtävän toteuttaminen on nyt kaikkein tärkein päämäärä.

Have you noticed there's something strange going on besides the corona virus? People are waking up in masses. It's very important to strengthen your connection to the Creator or the Higher Self and meditate, cleanse your body and mind, as you are entering the time of Ascension and things are about to get rough - or smooth depending on your own vibrational level. Nothing else really matters now than your vibrational level and following your life's mission. There's a reason why you're here - wake up and remember that reason. ❤️


Surprise! C'est moi! ❤️ Se on moi!
Herääminen on alkanut, joten minäkin voin paljastaa kasvoni (aliensilmillä).


Q:n sanoin:

If you can't take a little bloody nose, maybe you ought to go back home and crawl under your bed. It's not safe out here. It's wondrous, with treasures to satiate desires both subtle and gross. But it's not for the timid. - Q in Star Trek.

Twenty years from now, you will be more disappointed by the things that you didn't do than by the ones you did do. So throw off the bowlines. Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Discover. - Mark Twain.

Kun vilkaisin kelloa kirjoittaessani tätä, se oli 616 - luku, jota olen nähnyt viime aikoina toistuvasti. 616 viittaa manifestaation voimaan - siihen, että luot ajatuksillasi todellisuutta. Jotta haluttu todellisuus toteutuisi, sinun on ensin kuviteltava se, uskottava siihen ja tunnettava se. Saat sen, mitä alitajuisesti ja sydämestäsi toivot.

Päätöksen tekeminen tuntuu nyt äärettömän vaikealta, koska intuitio ja sydän tuntuvat johtavan kahteen eri suuntaan. Konsultoin siis tarot-kortteja, mitä teen äärimmäisen harvoin, koska mielestäni kortteja pitää käyttää vain poikkeustilanteissa. Tarotit eivät anna sinulle suoraa vastausta eivätkä ne päätä puolestasi, mutta ne auttavat selkeyttämään ajatuksia ja tunteita. Ja kas, kortit kertoivat minulle jälleen sen, minkä alitajuisesti tiesin. ❤️


Käytän Crowley-tarotteja. Oikeaan mielentilaan virittäytyminen on tärkeää. -
I use Crowley tarots. It's important to be in a sort of meditative state of mind.


Seitsemän kortin kuvio - tämä on siis vastaus kysymykseen, mitä tapahtuu, jos valitsen uuden polun:
1. Se mikä jää taakse: Torjunta - Jokin tukahduttaa elämänenergiaasi.
2. Tämä hetki: Hyve - Sisäinen herääminen, et anna muiden alistaa omaa voimaasi.
3. Se mikä alkaa: Tähti - Vesimies avautuu henkimaailman tiedolle ja välittää sitä eteenpäin palvellen korkeinta mahdollista päämäärää.
4. Mitä tehdä? Rohkeus - Ole rohkea ja ota riski, luota omaan voimaasi ja pysy omassa totuudessasi.
5. Ulkopuolinen auttava tai häiritsevä energia: Miekkojen Kuningatar - Vanhoista käyttäytymismalleista irrottautuminen on tuskallista, mutta vapauttavaa.
6. Toiveet tai pelot: Uupumus - Tuhlaat energiaasi ihmisiin, jotka ovat kuin pohjattomia kaivoja. Sinun on irrottauduttava vanhoista käyttäytymismalleista.
7. Tulos tai seuraus: Hirtetty - Luopuminen, irtipäästäminen, vanhojen käyttäytymismallien murtuminen. Hirtetty on menettänyt luottamuksen jopa intuitioonsa, mutta luopumisen ja antautumisen palkintona on täydellinen elämänmuutos.

No onpa aika huikeaa, että kortit kertoivat juuri sen, mitä olin miettinytkin! Ja nuo vanhat käyttäytymismallit tuntuvat toistuvan korteissa.


Viimeisessä kortissa kehotettiin nostamaan uusi kortti sille, mikä minua odottaa, jos antaudun:
Aurinko
Täydellinen rakkaussuhde, jossa energiaa ei tuhlata mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen. Viisaus, vapaus, luovuus, henkisyys, alkemiallinen transformaatio.

No onpa taas aika huikeaa - eli tämäkö minua odottaa, jos päästän irti vanhasta?


Toinen kuvio on vastaus siihen, mitä tapahtuu, jos jatkan nykyisellä polulla:
1. Se mikä jää taakse: Mielihyvä - Rikas seksuaalienergian ja sydänenergian vaihto. (Jos tämä pitää paikkansa, niin lähtöni on sinetöity.)
2. Tämä hetki: Maljojen Kuningatar - Äitiys, avoimuus, antava rakkaus. (Annan ehkä liikaakin energiaani huolehtimatta itsestäni.)
3. Se mikä alkaa: Voitto - Äkillinen läpimurto ja odottamaton voitto, päämäärät saavutetaan helposti.
4. Mitä tehdä? Maailmankaikkeus - Naamiot tippuvat, on aika vapautua ja aloittaa uusi elämä. Näet itsesi ja maailman sellaisena kuin ne todellisuudessa ovat, karmasta vapautuminen.
5. Ulkopuolinen auttava tai häiritsevä energia: Sauvojen prinssi - Nuoruus, energia, elämänilo. (Nykyisen miesystäväni energia sekä auttaa että häiritsee...)
6. Toiveet tai pelot: Lanttien Ässä - Symboli TO META OHPION 1/666 tarkoittaa sisäänpääsyä tai vihkiytymistä. (Luvut 6 ja 1 ovat tulleet toistuvasti esiin miesystäväni yhteydessä, joten tämä oli kyllä pysäyttävä kohta.) Henkinen ja fyysinen rikkaus, yltäkylläisyys, menestys. Uuden tietoisuuden saavuttamisen mahdollisuus, ulkoisesti ja sisäisesti rikas elämä.
7. Tulos tai seuraus: Ylipappi - Kohtaat hengellisen mestarin tai sinusta tulee sellainen. Rakkaus puhtaimmassa, täydellisessä muodossa. Todellinen mestari ei täytä oppilaansa toiveita vaan kertoo totuuden, joka ravistaa toisen hereille.

No niin, kortit kertoivat siis minulle totuuden, jota en välttämättä olisi halunnut kuulla - mutta jonka alitajuisesti tiesin. Ylipappi-kortti kehottaa kuuntelemaan sydämen ääntä eli jatkamaan nykyisellä polulla, mutta joku toinen sisäinen ääni neuvoo minua lähtemään kohti vapautta ja uusia kokemuksia.

Aika näyttää, minne polkuni johtaa... Tärkeintä on pysyä omassa voimassa.

Tapahtuipa mitä tahansa, tärkeintä on nyt vahvistaa omaa yhteyttä Lähteeseen, korkeampaan voimaan, korkeampaan minään - miksi sitä haluaakaan kutsua. En saa antaa häiritsevien energioiden hidastaa kehitystäni. Toisaalta ne voivat myös nopeuttaa kehitystä pakottamalla minut kasvamaan ja vahvistumaan henkisesti.

Herääminen on alkanut ja jokaisen Vaeltajan, auttajan, henkisen tien kulkijan, on erittäin tärkeä pitää kirkkaana mielessä oma tehtävä ja nousta kaikkien häiritsevien tekijöiden yläpuolelle. ❤️

OMG, I don't have the energy to translate all this! In short, the universe has given me another opportunity to change the course of my life. But taking this opportunity means giving up on love - however, new love and happiness might already be waiting for me around the corner. I'm not talking about relationships only, I'm talking about evolving as a human being, using my full potential.

And I asked the tarot cards because I don't know what to do. I feel my intuition is leading me in two different directions. So the cards told me that letting go and choosing another path will lead to freedom and staying on my current path will also lead to victory if I only stay true to myself.

As I expected, they told me what I already knew. So I'm just as confused as before but more calmly confused.

Time will tell...No comments: