Pages

Monday, March 29, 2021

Matka henkioppaan luokse - Journey to the spirit guide


Spirit Lion

Olen aina pitänyt mielikuvamatkoista henkioppaan luokse. Niinpä tälläkin kertaa meditoin mielikuvavideon avulla:

Elina Tarpila: Tapaa henkioppaasi


Meditaation alussa haluan puhdistaa kehoni ja mieleni käymällä suihkussa, pukeutumalla puhtaisiin vaatteisiin ja rauhoittumalla, unohtamalla kaikki muut asiat hetkeksi. Meditoin hyvin harvoin ja vielä harvemmin otan tietoisesti yhteyttä henkioppaaseeni, koska mielestäni häntä ei pidä häiritä turhaan. Hän kyllä ottaa itse yhteyttä tarvittaessa, tuo viestin tavalla tai toisella. Ennen mediaatiota ympäröin itseni valkoisella valolla ja lausun Isä Meidän -rukouksen sen suojaavan vaikutuksen vuoksi. Tosin käytän sanoja "Isä Äiti Meidän" ja sanon lopussa neljä kertaa aamen jokaiseen ilmansuuntaan. Henkiset etsijät kohtaavat usein häirintää ja joku muu voi tekeytyä oppaaksesi, mutta tunnistat kyllä sydämessäsi, kuka oikea opas on. Tärkeintä on vahva suojaus.

Meditaatiovideo kannattaa pysäyttää kohdassa, jossa tapaat henkioppaasi, jotta saat olla rauhassa hänen seurassaan niin pitkään kuin tarvitsee. Kannattaa miettiä etukäteen kysymykset, joita haluaa kysyä ja kun olet saanut vastaukset, videota voi jatkaa.

Olennaista on mielen tyhjentäminen - muuten on vaarana, että mielesi luo vastaukset, joita tietoisesti tai tiedostamatta haluat. Yleensä ensimmäinen mieleen ilmestyvä lause tai sana on oikea vastaus - mutta jos opas tai lause tuntuu väärältä, tyhjennä mielesi uudestaan ja odota kärsivällisesti. Oikea viesti on sellainen, joka ilmestyy ikään kuin tyhjästä - lause, jota et olisi voinut itse kuvitella.

Kun kuljin niityllä, minulla oli lyhyt keijukaismainen kesämekko ja hivelin sormillani ympärilläni kohoavia kukkasia. Päästyäni metsään mekko muuttui pitkähelmaiseksi ja paksuksi prinsessamekoksi, mutta yläosa oli edelleen hihaton. Kapusin ylhäällä rinteellä sijaitsevan mökin luokse ja istahdin kukkakuvioiseen nojatuoliin takan edustalle. Ilma oli viileähkö, mutta takkatuli lämmitti. Vieressäni oli toinen samanlainen korkeaselkäinen tuoli, joka oli päällystetty valkoisella ruusukankaalla.

Yllätyin hieman, kun henkioppaani ilmestyi tuoliin, koska en ollut ennen nähnyt häntä tuon kaltaisena: Hän oli urosleijonan hahmossa, hänen vahvat tassunsa ja kynnet kietoutuivat kädensijojen ympärille, ja silmistä ja suusta hohti voimakasta valoa aivan kuten aiemmillakin henkioppaillani. Kun vahvistin yhteyttämme keskittymällä, minunkin ihoni alkoi hohtaa ja päähäni ilmestyi kruunu - samoin hänelle. Kolmannen silmäni kohdalle eli otsalle silmien keskelle ilmestyi vaaleanpunainen sydän. Näin sydämen siis aivan konkreettisesti suljettujen silmieni edessä (vaikka en ollut tuijottanut mitään sydänkuviota ennen silmien sulkemista). Sydän muuttui kolmioksi ja alkoi kuumottaa, kuten aina meditaation aikana.

Kysymykseni liittyivät vallitsevaan maailman tilanteeseen:

"Mikä korona on?" kysyin mielessäni - ja kuulin välittömästi vastauksen: "Se on peli."

Henkisyydessä puhutaan paljon siitä, että maailmassa vallitsee hyvän ja pahan välinen kilpailu ja elämämme on ikään kuin peliä, jota ei pitäisi ottaa niin vakavasti.

"Miten siihen (koronaan) pitäisi suhtautua?" - "Hyväksy se."

Ymmärsin tämän tarkoittavan sitä, että kaikkiin asioihin pitää suhtautua tyynesti.

Olin miettinyt, pitäisikö minun tehdä jotain elämänmuutoksia päästäkseni 4. tiheyteen: "Mitä pitäisi tehdä päästäkseen 4. tiheyteen?" - Vastaus tuli jälleen nopeasti: "Olet jo siellä."

Olin tosiaan kokenut voimakasta kehon energisointia viime kuukausina ja olin jopa menettänyt tajuntani hetkeksi, minkä jälkeen korvani olivat soineet, ja myöhemmin kuulin tämän liittyvän kundalinienergian aktivoimiseen. Henkisyydessä puhutaan tällä hetkellä siitä, että planeetta ja osa sen olennoista ovat siirtymässä kolmannesta tiheydestä neljänteen, mikä tarkoittaa värähtelytason nousua. Osa ihmisistä jatkaa 3. tiheydessä, mikäli eivät ole vielä valmiita siirtymään eteenpäin. Maapallo ei siis jakaudu vaan todellisuudet eriytyvät ikään kuin rinnakkaistodellisuuksiksi. Jos et ole vielä valmis siirtymään 4. tiheyteen, ei ole syytä huoleen - jokainen kehittyy omassa tahdissaan ja oikea aika tulee myöhemmin. Elämä on suurta spiraalimaista kehitystä.

Tässä kohtaa ihmettelin, miksi henkiopas oli ilmestynyt leijonan muodossa (vaikka leijona onkin henkisyydessä sisäisen voiman symboli) ja huomasin itse muuttuvani täplikkääksi leopardiksi, joka istui naisellisesti polvi toisen päällä, häntä viehkeästi keinuen. Olin aina ollut koiraihminen, mutta viime aikoina isot kissaeläimet olivat alkaneet kiehtoa minua. Ihmettelin, missä koirat olivat, ja samassa huoneeseen jolkotteli lauma isoja susia, jotka asettuivat tyynesti ympärillemme. Muutuin takaisin omaksi itsekseni.

Seuraavaan kysymykseeni en saanut vastausta, en sitten millään. Leijona oli hiljaa.

"Mitä minun pitäisi muistaa?"

Olin miettinyt sitä, pitäisikö minun tässä vaiheessa muistaa jotain muutakin alkuperästäni kuin se, että olin herännyt ja tiesin, että tehtäväni on auttaa muitakin ihmisiä heräämään ja kulkemaan tämän vaikean vaiheen läpi.

Leijona ei vastannut mitään, mutta sen sijaan hän alkoi hohtaa yhä voimakkaammin ja kohota ylös leijumaan tuolistaan, ja hetken kuluttua minäkin aloin hohtaa ja leijua ja energiakenttämme yhdistyivät, valomme sulautuivat yhteen ja leijuimme lähemmäs toisiamme, kunnes kietouduimme yhteen.

Siinä leijuessamme käynnistin videon uudelleen ja siellä mainittiin lahja, jonka henkiopas haluaisi ojentaa minulle. Leijona asetti käteeni pisaran muotoisen ison kristallin, joka hohti pastellin eri sävyissä. Yhtäkkiä koko kehoni alkoi muuttua samankaltaiseksi kristalliksi. Näin, miten kristallisoituminen eteni käsivarsia pitkin kaikkialle, myös päähäni, ja muutti minut kokonaan kristalliksi, joka välkkyi pastellin heleissä sävyissä. Meditaatio läheni loppuaan ja kävelin pois mökistä ja polkua pitkin kristallikehossa. Se tuntui ja näytti upealta!



Luulen, että henkioppaani halusi kohottaa energia- ja värähtelytasoani, jotta muistaisin paremmin tehtäväni ja saisin voimaa sen toteuttamiseen. Kaikki nämä mielikuvat ja lauseet olivat sellaisia, jotka ilmestyivät välittömästi kuin tyhjästä - en olisi mitenkään osannut odottaa niitä.

Etsiessäni kuvaa kristallikehosta löysin useita artikkeleita DNA:n ja kehon kristallisoitumisesta, joka liittyy henkiseen heräämiseen. En ollut aiemmin tietoinen tästä, joten sekin viittaa mielikuvieni aitouteen. En olisi mitenkään osannut kuvitella itselleni kristallikehoa.


En löytänyt oikeanlaista kuvaa kristallikehosta, joten muokkasin sellaisen itse. Alaston kehoni oli tosiaan läpikuultavaa särmikästä kristallia, jonka pinnat kimaltelivat pastellin sävyissä. -

I couldn't find a picture of a crystal body so I made one myself. In meditation my naked body was clear crystal with facets glittering in the sun in pastel colours.


So I meditated after a long time in order to meet my spirit guide - I know he/she's always there but I wanted to meet him properly. I showered, changed clean clothes, cleared my mind from all distractions and played a meditation video because they help me to concentrate. I also said the Lord's Prayer as it protects you and surrounded myself with white light.

In short, to my surprise my guide appeared in the shape of a lion this time - with light glowing from his eyes and mouth as usual. I asked him questions about the current world situation. I must emphasize that when you ask questions, you must have an open but empty mind, you can't expect any answers - otherwise you might just imagine them yourself. Usually the first thought is the correct one. So the answers came to me in a fraction of a second as before. I asked "What is the coronavirus disease?" and he answered "It's a game". Then I asked "How should I react to it?" - Answer: "Just accept it." Then I asked "Should I do something to get to the fourth dimension?" - "You are already there."

Well, I had felt strange sensations lately, as if my body was being energized, and I guess I was already in that alternate timeline. My final question was "Should I remember something else from my origins?" - But the lion was silent. Instead he started to shine and levitate, and I found myself also rising from my chair and shining. Our lights merged with each other and we became entwined. He handed me a gift and it was a large crystal glittering in pastel colours. Suddenly my arms started to crystallize too, and my head and eventually my whole body. Then it was time to leave the guide and I walked down the hill I had climbed in my shining naked crystalline body with all the sharp facets glowing in fair pastel colours. It looked and felt amazing!

Later I read that crystallizing is an essential part of ascension. 💎


1 comment:

Helena said...

Are we moving into the 4th or 5th dimension:
https://medium.com/new-earth-consciousness/is-earth-moving-into-the-4th-or-5th-dimension-in-this-year-of-covid-19-71728dcbe39d