Wednesday, August 18, 2010

Selvänäkö - Clairvoyance

Harjoittelin viime vuonna selvänäköä meedio Harriet Piekkolan opastuksella. Jokaisella on jonkin verran selvänäkökykyä ja sitä voi harjoittelemalla kehittää. Yllätyin itsekin onnistumisestani, sillä kykenin suoriutumaan lähes kaikista tehtävistä loistavasti. Kurssilla oli noin 20 osallistujaa ja vaihdoimme vuoroin paikkoja ja "katsoimme" toisiamme. Yhdessä tehtävässä piti piirtää laiva tai vene, joka kuvastaisi toista. Hetken "katsottuani" piirsin yksinkertaisen mutta vahvan, yhdestä puusta veistetyn intiaanikanootin lipumassa verkkaan joella. Kun näytin sen parilleni, hän kertoi, että hänen henkioppaansa oli intiaani ja hän oli aina ollut kiinnostunut intiaanikulttuurista. Kun hän nousi ylös, huomasin, että hänellä oli lonkkavamma ja hänen oli vaikea liikkua. Olin kuitenkin nähnyt hänen sielunsa vahvana ja vankkumattomana.

Toisessa tapauksessa parini valitsi pakasta pelikortin, jota piti tulkita. Kortissa oli suruvaippa (perhonen) ja näin sen liitelemässä surumielisenä synkässä metsässä, mutta kuitenkin koin, että se oli menossa toiveikkaana valoa kohti. Kun kerroin tämän parilleni, hän näytti hämmästyneeltä ja sanoi juuri käyvänsä läpi hyvin raskasta aikaa. Samalla hän ilahtui silminnähden toiveikkuudestani ja siitä, miten näin kortin symboliikassa paljon pyhyyttä ja rakkautta. Vielä lähtiessämme hän hymyili minulle.

Selvänäössä hienointa ei ollut suinkaan oma onnistuminen, vaan se, että pystyin oikeasti auttamaan ihmisiä näkemällä heistä jotain olennaista.


Last year I practiced clairvoyance with the help of a psychic. There were 20 people in the group and we switched places in turns and "looked" at each other. I was amazed at how easy it was. You just needed to let go and concentrate. For example I saw an Indian canoe when "looking" at a person and she told me that her spirit guide was an Indian and she had always been interested in Native American culture. I also saw a sad butterfly in a dark forest, going towards the light, and the person I was "looking at" told me that she was going through a very difficult phase in life - but she was relieved because I saw this and also light at the end of the tunnel.

The most important thing about clairvoyance is not your own success but the fact that you can actually help people - if you're genuine and unselfish.

No comments: