Pages

Saturday, February 19, 2011

Kristallikallot - Crystal skulls

Osallistuin viime vuonna uteliaisuudesta kristallikallomeditaatioon. Ohjaaja ei välittänyt kertoa meille, että meditaation aikana Atlantikselta peräisin oleva kristallikallokonklaavi muuttaisi aivokemiaamme. Näin meditaatiossa valkopäämerikotkan (White Eagle) ja ajattelin sen olevan hyvä merkki. Aluksi pidimme kättä ruusukvartsista veistetyn kallon päällä ja meditaation alettua tunsin painetta otsallani, kun näkymätön kallo painui otsaani vasten. Lopulta kristallikallo tuntui oman pääni sisällä, oman luisen kalloni tilalla ja pään vasemmalla puolella tuntui pistävää kipua. Ohjaaja sanoi päänsäryn olevan normaalia ja kipu jatkuikin viikonlopun yli eli selvästi aivoissa tapahtui jotain.

Meditaation jälkeen kävin tarot-lukijalla ja kysyin häneltä kristallikalloista. Kortteihin ilmestyi kuolema eli kallo, ja lukijan mukaan kristallikallomeditaatio ei välttämättä olisi hyväksi minulle. Kuolemahan ei merkitse fyysistä kuolemaa vaan uudestisyntymistä, mutta muut kortit varoittivat negatiivisesta muutoksesta. Sama tarot-lukija näki korteistaan, että sairastuisin vakavasti ja kuukauden kuluttua terveyteni yllättäen romahti. Hän osui oikeaan aivan kaikessa, mitä kysyin, joten pidän hänen tulkintojaan hyvin luotettavina.

Tuskin kuitenkaan sairastuin kristallikallojen takia, mutta pidän arveluttavana Atlantiksen energioiden valjastamista, koska Atlantishan tuhoutui lopulta negatiivisiin energioihin. Kenties Atlantis on vain tarua, mutta päänsärkyni ja sairauteni ovat totta.


Last year I took part in crystal skull meditation. The instructor didn't bother to tell us that during the meditation our brain chemistry would be changed by the crystal skull conclave of Atlantis. I did feel the invisible skull press against my forehead and after a while I felt the crystal skull in place of my own skull. I also felt headache on the left side of my skull and the instructor said it was normal. The headache continued the whole weekend so something was definitely happening inside my brain.

Afterwards I went to the tarot reader who saw my serious illness one month in advance and pretty much everything else about me too so I find her readings very reliable. When I asked her about the crystal skulls death appeared in the cards. The skeleton doesn't mean physical death in tarot, but rebirth, a major change in life. However the tarot reader said that I shouldn't take part in crystal skull meditation anymore but she couldn't explain why.

I don't think that I got ill because of the meditation but I think it's risky to harness the energies of Atlantis as Atlantis was destroyed by negative energies in the end. Even though Atlantis would be just a myth, my headache and illness were very real.

4 comments:

Rinna said...

Hei!

Olen käynyt läpi samaisen aktivoinnin. Onpa mielenkiintoista ja varsinkin ikävää, että siulla tuo tuntui liittyvän noin suoraan omaan terveyteen.

Mulle tuli mieleeni, että kristallikalloenergia - kuten kaikki muutkin - usein tuovat pintaan prosesseja, jotka joskus ovat myös fyysisiä sairauksia, tai päässeet sellaisiksi saakka kehittymään koteloiduttuaan syvyyksiimme. Tämä tapahtuu osana puhdistusprosessia, jonka kukin energia tekee omalla tavallaan ja vauhdillaan. Fyysisellä tasolla puhjennut sairaus voi olla keino toimia sinä pysäyttävänä voimana ja tekijänä, jonka kautta energiatason ongelma on mahdollista kohdata, työstää ja kenties lopulta myös tämän meneillään olevan elämän aikana taakoistamme vapauttaa. Toki jokainen tekee omat, hyvältä tuntuvat ja oikeiksi kokemansa päätelmät, koska vain itse olemme itsemme asiantuntijoita, ja on myös mahdollista, etteivät kaikki energiat sovi jokaiselle joidenkin ollessa liian tuhteja ja rajuja, mutta tämä tuli näin kroonikon, mutta myös energiahoitajan näkökulmasta mieleeni! :)

Kaikkea hyvää Sinulle ja aurinkoista helmikuun loppua! :)

Helena said...

No tämä sairaus on kyllä ollut totaalinen puhdistumisprosessi, sekä fyysisesti että henkisesti, eli tavallaan tämä oli tervetullut - kunhan nyt vielä toipuisi.

Mutta muuten olen sitä mieltä, että Atlantiksen henkioppaiden kanssa kannattaa olla varuillaan. On monia tapauksia, joissa henkioppaat ovat huijanneet kokenuttakin henkistä opettajaa.

isopeikko said...

Kuulostaa pelottavalta. Aika rohkeasti suhtaudut.

Helena said...

No en olisi uskonut, että meditaatio pystyisi vaikuttamaan aivoihini, mutta ihmettelin kyllä päänsärkyä.

Ohjaaja ei mielestäni hallinnut tilannetta, koska hän yllättyi ihmisten reaktioista. Jos aktivoi muiden aivoja, pitäisi tietää tarkkaan, mitä tekee - ja kenen kanssa työskentelee. Ohjaajan hyväuskoisuudesta kertoi sekin, että hän viittasi James Tyberonniin, joka kanavoi feikki-Metatronia.