Tuesday, December 7, 2010

Transsi - Trance

Kanavoin ensimmäistä kertaa elämässäni ja sain kuulla, että minulla on ilmiömäiset kyvyt. Olin ymmälläni. Minä vain toistin sanoja, jotka kuulin kirkkaasti ja selvästi pääni sisällä, mutta en voi olla varma siitä, etteivät ne olleet mielikuvitukseni tuotetta. Toisaalta sanat ilmestyivät kuin tyhjästä ja samalla hetkellä, kun transsin valvoja alkoi esittää kysymystään. Vastaukset eivät olleet kovin pitkiä, mutta ne olivat hyvin selväsanaisia ja osasin heti intuitiivisesti avata niiden merkitystä kysyjälle. En siis ollut niin syvässä transsissa, etten olisi pystynyt keskustelemaan kysyjän kanssa.

Tilanne ei ollut ollenkaan pelottava, vaikka aluksi minua lähestyivätkin harhauttajat eli entiteetit, jotka uskottelivat olevansa jotain muuta kuin olivat. Harhauttajat on mahdollista tunnistaa kysymällä heiltä vilpittömästi, ovatko he puhtaasta valkoisesta valosta. Tosin en uskaltaisi luottaa täysin mihinkään entiteettiin ja aina kannattaa olla varuillaan vastausten suhteen. Itse kävin pitkän keskustelun valosta saapuneen lähettilään kanssa, jonka olin tavannut jo aiemminkin. Haluan kuitenkin korostaa, että näin hahmon vain sieluni silmin, en fyysisesti, joten en voi olla varma siitä, oliko hahmo todellinen vai ei. Mutta vastausten nopeus ja täsmällisyys yllätti. Jotkut vastauksista olivat myös sellaisia, joita en olisi itse tullut ajatelleeksi.

Sain kuulla mm. että aivoleikkaukseni tarkoitus oli ollut avata kolmas silmäni. Ilmeisesti käpyrauhasessa sijainnut kasvain oli haitannut kolmannen silmän eli intuition toimintaa. Lisäksi sain kuulla, että minulla on ollut mennyt elämä Egyptissä, josta olinkin saanut voimakkaita tuntemuksia jo aiemmin. Minulle kerrottiin myös tämän elämäni vastoinkäymisten tarkoituksesta ja korostettiin ilon, valon ja rauhan merkitystä. En ole aivan varma siitä, tulivatko nämä tiedot toiselta entiteetiltä vai omalta korkeammalta minältäni, mutta eipä sillä juuri ole merkitystä, kunhan lähde on hyväntahtoinen ja vilpitön.

Koin transsin melko raskaaksi, vaikka fyysinen ruumiini olikin rentoutunut, sillä transsissa pysyminen vaatii keskittymistä ja kaiken muun sulkemista ulkopuolelle. Tulin myös siihen tulokseen, että oma sisäinen ääneni pystyisi opastamaan minua aivan yhtä paljon, jos vain keskittyisin kuuntelemaan sitä. Transsi on mielenkiintoinen kokemus ja tunsin olevani etuoikeutettu, kun toisen ulottuvuuden entiteetti lähestyi minua, mutta liian luottavainen ei kuitenkaan saa olla. Itse ainakin latasin itseni täyteen positiivista energiaa ja pyysin suojelusta valo-olennoilta ennen kuin annoin itseni vaipua pinnan alle. Transsiin vaipuminen on aika ihmeellinen kokemus. Ensin pelkäät, ettet pysty siihen, mutta yllättäen rentoutuminen leviää koko ruumiiseesi, hengityksesi syvenee ja sydämesi alkaa pamppailla hitaammin ja voimakkaammin.

Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse mennä transsiin tavatakseen olentoja toisilta tasoilta. Transsissa yhteys on vain selkeämpi ja viestit on helpompi erottaa omista ajatuksista.


I channelled for the first time in my life and I was told that I have amazing talents. I was surprised and a bit confused. I had only repeated words that I heard clearly and precisely in my head. The answers came to my mind at the exact same moment the supervisor of the trance began to ask a question so I couldn't possible make them up. Or else I have telepathic abilities and I knew beforehand what the supervisor was going to ask. Some of the answers were also such that I wouldn't have thought about them myself.

I was told for example that the purpose of my brain surgery was to open my third eye which had been weakened by the tumour in my pineal gland. I also heard that I've had a previous life in Egypt which I was aware of at some level. I also received some explanations for my life's experiences or lessons and I was adviced to concentrate on joy, light and serenity. I actually saw the being who was talking to me but only in my mind, not physically. So I can't tell if she was real or not. It could as well have been my higher self. I was approached by several deceptive entities before this creature of light appeared, and I protected mysef with light and pure thoughts before going into the trance.

Trance itself wasn't scary at all. Suddenly you just begin to relax, your breathing becomes deeper and your pulse slows down. It was a bit exhausting to concentrate for such a long time but I needed the practice. But I don't think you have to experience trance to meet beings from other levels. Trance just makes it easier to separate your own thoughts from the whispers in your ear.

5 comments:

Pilviharso said...

:)!!

isopeikko said...

Vähän pelottavaa, peikosta.

Helena said...

Ei ollut pelottavaa, mutta luonnollisesti varovainen pitää olla. Mikäli toiset tasot oikeasti ovat olemassa, niin vaaratkin ovat todelliset.

Puutarhurinna said...

Mielenkiintoinen kokemus Helena! Olen itse kanssasi samoilla linjoilla sen suhteen, että kannattaa noudattaa varovaisuutta. Tosin on minulle joskus sanottu niinkin, että henkimaailmassa on pelkkää rakkautta ja kaikki muu negatiivisempi kokemus siitä, on vain pelkojamme. No, mene ja tiedä = o. Kun omalle kohdalle tuli, en ihan pystynyt kyllä allekirjoittamaan = ).

Mistä muuten tiesit, että ensin kanssasi kommunikoimaan yrittäneillä ei ollut puhtaita jauhoja pussissa?

Helena said...

Puutarhurinna: En usko, että kaikki on rakkautta henkimaailmassa. Perustan tämän "uskoni" siihen, mitä olen monesta lähteestä lukenut ja itse kokenut.

Tunnistin harhauttajat siitä, että heidän muotonsa vääristyivät eivätkä he pystyneet sanomaan minulle olevansa valosta. Tämä saattoi tietysti johtua myös omista peloistani, mutta toisaalta olen lukenut, että pelot vetävät puoleensa negatiivisia entiteettejä.

Varovaisuus on siis paikallaan.