Wednesday, October 13, 2010

Ufojen päivä - UFO day

Tänään on hieno päivä ufoharrastajille, sillä USA:n ilmavoimien entinen upseeri Stanley A. Fulham on varma siitä, että ufot näyttäytyvät tänään kaikkien suurten kaupunkien yllä. Ainakin Helsingissä on mainio pilvetön sää taivaan tarkkailuun. ;-)

Today is a fine day for UFO watchers as according to a retired US airforce officer Stanley A. Fulham UFOs are going to show themselves above every big city in the world.

Stanley A. Fulham interview


Tässä on toinen mielenkiintoinen tunnustus Lockheedin entiseltä johtajalta Ben Richiltä. Hänen mukaansa meillä on jo teknologia, jolla voimme vierailla muilla planeetoilla ja tähdillä.

Here's another interesting confession from Lockheed's former CEO Ben Rich. He claims that we already have the means to travel to distant planets and stars.

Ben Rich interview

Lopuksi vielä hypnoterapeutti Dolores Cannonin haastattelu, jossa hän kertoo asiakkaidensa ufokokemuksista ja omista käsityksistään koskien vuotta 2012.

Finally an interview of hypnotherapist Dolores Cannon who talks about the UFO experiences of her clients and about the meaning of year 2012.

Dolores Cannon interview

2 comments:

isopeikko said...

Aika monta miälenkiintoista juttua olet laittanut tänne.

Helena said...

Huomaan kirjoittavani näitä juttuja enemmän itselleni kuin muille, mutta ei se mitään. Ei tämä blogi oikeastaan ole enää niin tärkeä, mutta toisaalta haluan, että on joku paikka, johon voin koota asioita.

Ufopäivä sitten tuli ja meni, eikä ufoja näkynyt. Mutta Fulham ei ollutkaan ihan varma päivämäärästä. ;-)