Sunday, October 24, 2010

Riivaus - Possession

Viime viikonloppuna olin meditaatiopiirissä ja näin edessäni vaalean enkelihahmon, josta lähti valonsäde minua kohti. Hahmo näytti hyväntahtoiselta, mutta itse meditaatiopiirissä oli outoa negatiivista energiaa. Kotona asiat alkoivat jo heti alkuviikosta mennä huonosti ja mietin, olisiko tunneilmapiiriin voinut vaikuttaa ulkopuolinen negatiivinen energia.

Alla valokuva miehestä, jonka elämä suistui pois raiteiltaan hänen jouduttuaan riivauksen uhriksi. Sargel on ottanut myös muita henkivalokuvia, joista yksi esittää Eenokin kääröä ja sitä piteleviä henkiolentoja:

Intiaani ja riivaaja. - Man and evil spirit.


Olennot ja kirjakäärö. - Creatures with the scroll.

Last weekend I attended a meditation circle and I saw before me a white angelic figure who touched me with a beam of light. The creature looked benevolent but there was strange negative energy in the circle. At home things started to go wrong immediately after that and I wondered whether we were affected by some external negative energy.

Above a photo of a Native American whose life was ruined after being possessed by a negative entity. Sargel has also taken other interesting spirit photos and one of them shows three creatures holding the scroll of Enoch.

5 comments:

Anonymous said...

Ihmiseen, jonka aura on ehjä, ei pääse mitään ulkopuolista.

Esim. huumeidenkäyttäjillä se on kaikkea muuta, joten he ovat alttiina ties mille hyökkäyksille.

Valokaari said...

En yhtään ihmettelisi vaikka mukaasi olisi tarttunut jotakin epämiellyttävää... Voi olla taikauskoa tms. mutta mulla on vastaavia kokemuksia ihan jopa tietyistä www-sivuista ja niillä oleskelusta. Sellainen paska karma seurannut pari kertaa, jos on viettänyt aikaa esim. Starseeds.net tai eternallight -sivustoilla...

Helena said...

Anonyymi: Itse olen ymmärtänyt, että mikään ei suojaa sinua, jos annat olennolle luvan tulla sisään eli jos esim. luotat negatiiviseen olentoon, joka esiintyy hyvänä. Tai jos et suojaa itseäsi valkoisella valolla.

Mutta toisaalta uskon, että "riivausta" on eri asteista. Negatiivisesta energiasta voi itsekin päästä eroon, jos tiedostaa sen läsnäolon. Eli aina ei tarvita manaajaa. ;-)

Valokaari: Usein kyse onkin pelkästä muiden ihmisten aiheuttamasta negatiivisesta fiiliksestä eikä henkiolennoista. Mutta sitten voi miettiä, että mitkä entiteetit ohjaavat tällaisia sivustoja? Starseeds-sivuistoilla on ilmeisesti paljon myös harhaanjohtavaa materiaalia.

Ricardo said...

Well I hope that if there is negative energy that it has past and a sense of peace will prevail.

Helena said...

Yes, it's alright now. And the source of that negative energy was more likely my husband...