Saturday, January 12, 2013

Lopun ajan ennustukset - Prophecies of the apocalypse

Kaikista maailmanlopun ennustuksista tämä on tähän asti asiallisin, järkevin ja vaikuttavin. The Daniel Project (2011) on dokumentti, joka käy kohta kohdalta läpi Raamatun lopun aikoihin liittyvät ennustukset ja niiden toteutumisen historiassa ja nykypäivänä. Hämmästyttävintä on se, että kaikki ennustukset ovat tähän mennessä toteutuneet lähes kirjaimellisesti ja myös tulevien tapahtumien toteutuminen näyttää todennäköiseltä nykytilanteen valossa. Toteutuneita ennustuksia on lukuisia  ja samankaltaisista asioista puhuvat sekä David Icke että Thomas Horn ja muut salaliittoteoreetikot. Lisäksi Gurdjieff painottaa useaan otteeseen sitä, että Raamatun ennustuksia ja opetuksia on tulkittava kirjaimellisesti, ei allegorisesti.

Dokumentissa viitataan Barack Obamaan maailman johtajana ja mikrosiruun, joka tullaan asentamaan ihmisten otsaan tai oikeaan käteen. Miksi juuri oikeaan? Koska harva ihminen haluaa leikata oikean kätensä irti... USA:n ansiosta meillä on jo nyt mikrosirulla varustetut passit ja ihon alle asennettavaa mikrosirua kaavaillaan uudeksi valuutaksi. Barack Obama tuskin on antikristus, mutta USA vahvistaa jatkuvasti asemaansa maailmassa ja jossain vaiheessa Obaman kausi päättyy ja joku astuu hänen tilalleen. Raamattu ennustaa maailmanlaajuisia taisteluita Israelista, ja tämän kaaoksen turvin antikristus pääsee valtaan. Ihmiset haluavat pelastajaa ja antavat "pelastajalle" vapaaehtoisesti kaiken vallan, koska eivät sokeudessaan näe suurta suunnitelmaa. Me olemme jo nyt rahan, itsekkyyden, kiireen ja median sokaisemia.
Raamattu ennustaa myös Salomon temppelin uudelleenrakentamisen. Sen kulmakivi on jo laskettu ja pyhää esineistöä on alettu valmistaa. Ihmiset ympäri maailman keräävät varoja temppelin rakentamista varten. Ennustuksen mukaan Messias palaa takaisin maan päälle nimenomaan Salomon temppelissä, mutta valitettavasti ennustukset päättyvät Armageddoniin eli tuomiopäivään, kaikkien aikojen maailmanlaajuiseen sotaan - josta viisaat ja valaistuneet kuitenkin pelastuvat. Dokumentissa käydään läpi tämäkin skenaario melko vakuuttavasti. Venäjä, Iran ja Kiina liittoutuvat Israelia ja USA:ta vastaan energiasodassa, joka johtaa ydinsotaan tai kenties kybersotaan.

Pystymmekö estämään tilanteen kehittymisen näin pahaksi, jos kerran 2000 vuotta sitten tehdyt ennustukset ovat tähänkin asti toteutuneet? Maailmanhallitukselle ei saa antaa jalansijaa yhtään enempää ja mikrosirukokeiluihin ei saa suostua. Jos kuulostaa siltä, että olen menettänyt todellisuudentajuni, niin mieti, mitä tapahtuu Syyriassa, jonka vahvin liittolainen on ydinasetta rakentava Iran.

Apokalypsi tarkoittaa itse asiassa salatun tiedon paljastumista, ei maailmanloppua, vaikka ajallisesti ne liittyvätkin toisiinsa. Miksi Raamatussa sitten ennustetaan tulevat tapahtumat ja miksi mysteerit avautuvat meille juuri nyt? Onko meille annettu mahdollisuus muuttaa tapahtumien kulkua?

The Daniel Project (Netflix)

Salomon temppelin upea 3D malli.Of all the end days prophecies, this is the most convincing, rational and impressive. The Daniel Project documentary proves us how all the major prophecies in the Bible have come true in history and present day and how they seem to be unfolding in the future: Israel as the stage of Armageddon, Obama and his follower as a leader of the world, biometric passports and currency converted to implants, the construction of Solomon's temple (which has already started) and many other interesting facts.

Here are some current related issues: global energy war or cyber war in the Middle East, Iran's nuclear weapon and allies of Syria.

And a beautiful 3D model of Solomon's Temple.

The Daniel Project (Netflix)

Apocalypse, in fact, means the revelation of hidden truth and not the end of the world - even though they are connected to each other. So why are we given this information now? To change the status quo?

4 comments:

Jael said...

Kiitos linkistä;katson sen paremmalla ajalla.

Helena said...

Tuo oli oikeasti mielenkiintoinen eikä edes kovin pitkä. Ja siinä puhutaan paljon kotimaastasi. :-) Toivotaan nyt, ettei ennustukset tule toteutumaan... Ja toteutumiseen voi mennä vuosikymmeniä, jos niin käy.

Enhän mä tällaisiin sokeasti usko, mutta ajatuksia herättävä oli silti.

isopeikko said...

Peikko on jo selvinnyt aika monesta maailmanlopusta, se luuleekin, että jokaiselle on varattu ihan oma maailmanloppu, tai salaisuuksien paljastumisen hetki. :)

Helena said...

En minäkään maailmanloppuihin usko. Uteliaisuus on eri asia kuin usko. :-)