Thursday, April 15, 2010

Auringonjumala Ra - Sun God Ra

Tomi Varjolan artikkelit perustuvat kanavoituun tietoon olennolta nimeltä Ra ja lisäksi David Wilcockin tutkimuksiin. Ra tunnettiin Egyptissä auringonjumalana.

Sun God Ra

Toiset ulottuvuudet, pyramidit ja vuoden 2012 muutos

Maapallon siirtyminen kolmannesta ulottuvuudesta neljänteen

Illuminati eli negatiivinen valtaeliitti

Täältä voit tulostaa itsellesi koko Law of One -kirjasarjan.

The symbol of Ra

I found two very interesting sources of the 2012 transition. One is a channeled book series "The Law of One" by Ra whom the Egyptians knew as sun god. The other interesting source is David Wilcock, a researcher of ancient civilizations and consciousness evolution.

Here you can print the whole "Law of One" book series.

3 comments:

Rex Venom said...

Interesting. I like the way people weave the Then into the Now. Makes reality seem to have more Real.
Rock on!

Anonymous said...

Sen verran haluaisin selventää, että Law of One -kirjojen Ra ei ole aurinkojumala. Ra on sosiaalinen muistikompleksi, ryhmäsielu, joka koostuu miljoonista yhteensulautuneista sieluista. Ra auttoi tuhansia vuosia sitten egyptiläisiä, jotka eivät kuitenkaan ymmärtäneet, mikä Ra on. He alkoivat nähdä Ran jumalana, mikä osaltaan aiheutti sen, että Ra katsoi parhaimmaksi poistua.

Positiiviset olennot tulevat aina vierailulle veljinä ja siskoina, ja haluavat tulla kohdelluksi sellaisina. Negatiiviset olennot esittelevät itsensä jumalina ja haluavat tulla palvotuiksi. Tämä ero on hyvin tärkeä ymmärtää. Ran palvominen aurinkojumalana on siis Ran opetuksen vääristynyt muoto. Rasta tehtiin aurinkojumala Ra vastoin Ran tahtoa. On vain yksi Luoja, ja monien jumalien palvonta on vääristynyt oppi, johon Egypti vajosi.

- Tomi

Helena said...

Kiitos selvennyksestä. Tiedän, että Ra on ryhmäsielu (tai siis olen lukenut), mutta halusin liittää tämän postin aikaisempiin kirjoituksiini, joissa olen puhunut egyptiläisten Ra:sta.

Kaikki uskonnolliset ja mytologiset jumalat ja sankarit ovat aina jonkin ihmiselle käsittämättömän asian tulkintoja. Samat myytit kuitenkin kertautuvat kulttuurista toiseen, joten epäilemättä niiden takana piilee totuus.