Friday, April 16, 2010

Numeroiden taikaa - Magical numbers

Viime aikoina olen niin tiuhaan tahtiin nähnyt samankaltaisia numerosarjoja, ettei se voi olla pelkkää sattumaa. Lopulta tarkistin, mitä 111, 1111 ja 222 tarkoittavat numerologiassa. Ensiksi löysin tiedon, että henkiolennot käyttävät numerosarjoja viestimiseen, koska eivät halua pelästyttää ihmisiä. Luvut 111, 1111 ja 222 ovat merkkejä siitä, että kuljet oikeaan suuntaan henkisellä polullasi.


Numero 22 on mestarinumero ja mestarilukuja on kaikkiaan kolme: 11, 22 ja 33. Luku 22 tarkoittaa mestarirakentajaa ja se yhdistää numeron 2 henkisyyden ja numeron 4 käytännöllisyyden. Itse olen saanut viestiä, että olen tasapainottaja ja rakentaja.

Luku 12 viittaa ihmiskunnan henkiseen heräämiseen - mayojen kalenterikin päättyy 20.12.2012. Numero 13 viittaa ylösnousemukseen ja valaistumiseen ja Kreikassa Zeus, mahtavin jumala, oli numero 13 - Egyptissä Zeus tunnetaan nimellä Amon tai Ra. Numerolla 13 on myös negatiivisia merkityksiä, kuten kaikilla muillakin numeroilla. Kaikessa on pimeä ja valoisa puoli. Mutta mieheni onnennumero on 13.


Luku 555 tarkoittaa, että olet Valittu! Ihan niin kuin Neo! ;-) Luku 555 viittaa myös arkkienkeli Mikaeliin, jonka tehtävä on auttaa ihmisiä siirtymään henkisesti korkeammalle tasolle, Vesimiehen aikaan.

Kun sain tämän kirjoituksen valmiiksi, kello oli 11:33. Molemmat ovat mestarinumeroita eli kaikkein vahvimpia numeroita. Luku 11 viittaa voimakkaaseen intuitioon ja luku 33 tarkoittaa mestariopettajaa, mutta ennen kaikkea vakaumusta ja pyyteetöntä omistautumista. Vapaamuurariuden korkein aste on 33 ja luvulla on heille suuri, mutta salattu merkitys.

En kehota ketään vilkuilemaan kelloa, vaan rohkaisen seuraamaan intuitiota ja kun olet oikealla polulla, numeroita alkaa taatusti ilmestyä.


Lately I've been seeing similar numeric series so often that it can't be just a coincidence. Eventually I checked what those numbers mean in numerology. First I found that numbers are spirits' way of communicating because they don't want to scare people. Numbers 111, 1111 and 222 mean that you are on the right spiritual path.

Number 22 is a master number and there are only three of those: 11, 22 and 33. Number 22 means master builder and it combines the intuitive power of 2 and practical power of 4. I've been getting messages that I am a builder and a balancer.


Number 12 refers to the spiritual awakening of mankind - the maya calendar also ends on 12/20/2012. Number 13 refers to resurrection and enlightenment and in Greece the number of their greatest god Zeus was 13 - in Egypt Zeus is know as Amun or Ra. Number 13 has also negative meanings like all the other numbers. Everything has a dark and brighter side. But my husband's lucky number is 13.

Number 555 in numerology is The Chosen One! Just like Neo! ;-) Number 555 also refers to archangel Michael whose mission is to assist people in their spiritual ascension to the Age of Aquarius.


When I finished this writing the time was 11:33. Both are master numbers or the most powerful numbers of all. Number 11 means strong intuition and number 33 is the master teacher but most of all it means determination and sincere devotion. The highest level of Freemasons is 33rd and it is a number of great importance to the Masons.

I'm not advicing anyone to glance at the clock but I encourage you to follow your intuition and I'm convinced that the numbers start appearing.

5 comments:

Anonymous said...

Kiitos näistä tiedoista, itselleni on käynyt viimeisten parin kuukauden ajan silloin tällöin niin että katson jotain digitaalista kelloa ja se näyttää 11:11..jostain syystä olen aina sen jälkeen jäänyt miettimään että miksi näin kä ja toistuvasti..:)

-nanna

Helena said...

Kiva kuulla, että muillekin sattuu ja tapahtuu. :-) Nyt on globaali herääminen käynnissä, joten viestejä varmaan tulee, jos alkaa kuunnella sisintään.

Saul said...

Hieno kirjoitus, mutta minun täytyy tähdentää Master Numbereita siltä osin, että niitä todellisuudessa enemmän kuin mainitsemasi 3. Niitä on yhteensä 9

You may also be triggered at times with other multiple Master Numbers. The Master Numbers are multiple numbers such as 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 & 99. These numbers belong to the Greater Reality which is the reality that is based on Oneness rather than duality.

11 = Birthing and anchoring the New.

22 = Building upon the New. Building New Lives and a New World.

33 = Universal Service through the quickening of our One Being.

44 = The balance between spirtual and physical, the reconfiguring of our evolutionary labyrinth. As Above, So Below. The creation of the foundation of our New Lives.

55 = Attaining personal freedom by being free of the past & totally real.

66 = Fulfilling our responsibilities in a joyful, creative manner.

77 = Profound insights and revelations. Honing ourselves to our Core Beings.

88 = Mastering of abundance and wholeness in all realms.

99 = The completion of a major evolutionary cycle.Time for another quantum leap.

Helena said...

Ilmeisesti mestarinumeroiden lukumäärä riippuu tulkitsijasta, koska joidenkin mielestä niitä on vain kaksi: 11 ja 22. Mutta olen huomannut, että henkimaailman asioissa lähes kaikki riippuu tulkitsijasta. Kiitos kuitenkin luettelosta! :-)

Solveig said...

Heh, näitä numeroviestejä on tullut nyt ihan tämän aamupäivän aikana tosi paljon, kun olen lueskellut tätä ja muita blogeja! Erityisesti minua paljon koskettavia asioita luettuani olen monesti saanut heti perään "kehotuksen" vilkaista kelloa ja siinä on ollut jokin tasaluku. En tiedä toimiiko tämä näin, mutta esim. näitä kommentteja lukiessani vilkaisin kelloa ja se oli 11.44 juuri lukiessani tuota Saulin kommenttia mestarinumeroista. :) Enkä siis todellakaan laske minuutteja tai vilkuile muuten tarkoituksella kelloa tietyin väliajoin. Ja olen edelleen tosi skeptinen kaiken tällaisen suhteen, mutta ehkä näissä joku juju on...