Tuesday, January 11, 2011

Näkijä

Niina-Matilda Juhola on selvänäkijä, meedio, taideterapeutti ja perhekotiäiti. Hänen kirjansa Näkijä I ja II kertovat selvänäköisenä elämisestä ja opastavat lukijaakin ottamaan henkiset lahjat käyttöönsä. Molemmat kirjat ovat ihastuttavan käytännönläheisiä, tervehenkisiä ja hyväntuulisia. Toisen kirjan ilmaisu on jo selvästi kypsempää, mutta pidin kuitenkin enemmän ensimmäisestä kirjasta, koska se oli jotenkin inhimillisempi. Sisältö on minulle aina ollut tärkeämpää kuin muoto. Niina-Matildalla on lapsesta asti ollut poikkeuksellisia lahjoja ja hän on myös käyttänyt niitä pyyteettömästi muiden palvelemiseen. Perhekoti sijaitsee Mäntyharjulla ja lisäksi Niina-Matilda pitää kursseja henkisyydestä kiinnostuneille.


Niina-Matilda Juhola is a Finnish clairvoyant, psychic, art therapist and foster mother and she has written two books about her life as a clairvoyant and the teachings of her spirit guides. I think the books will be translated in English in the near future.

4 comments:

Maria Rose said...

I will look for it on Kindle

Helena said...

Love the new picture!

Tuuli said...

Itse takerrun - valitettavastikin - myös hyvin paljon muotoseikkoihin...Tykkäsin kyllä ykköskirjasta, mutta Nina-Matildan "jalat mullassa" -asenne alkoi jossain vaiheessa jo huvittaa, kun kyseessä on kuitenkin useimmille ihmisille todella esoteerinen aihe.

Mutta kukin tyylillään, ja maanläheisistä ihmisistä kontaktia kaipaavat henkiolennot kaiketi eniten tykkäävätkin? ;)Ja tällaisellä lähestymistavalla saadaan "ylimaadoittuneet" ihmisetkin näistä jutuista kiinnostumaan.

Helena said...

Toinen kirja oli kyllä paremmin kirjoitettu, mutta lukijalle anti oli vähäisempi. Odotan kuitenkin mielenkiinnolla kolmatta osaa, jos sellainen ilmestyy. Perhekodin pitämisestä haluaisin kuulla enemmän.